SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Lleida i Espanyol tracten el traspàs de Doncel

El jugador encara té dos anys més de contracte i el club en demana 30.000 euros

Carlos Doncel, en una acció durant un partit de la temporada passada al Camp d’Esports.

Carlos Doncel, en una acció durant un partit de la temporada passada al Camp d’Esports.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu i el RCD Espanyol negocien el traspàs de Carlos Doncel, jugador que encara té dos anys més de contracte amb el club blau. Jordi Esteve, director esportiu del Lleida, va confirmar aquest dilluns les negociacions. “Si l’acord és positiu per a les dos parts, l’operació es farà. De moment, estem negociant amb el club, que s’ha interessat pel nostre jugador.”

Doncel s’incorporaria en principi al filial blanc-i-blau, que va descendir a Tercera divisió i que l’Espanyol vol tornar a pujar com més aviat millor a la Segona divisió B. El Lleida, com que el davanter té dos anys més de contracte, no tancarà l’operació per menys de 30.000 euros.

A més a més, el club vol assegurar-se un dret preferencial sobre el jugador en el cas que l’Espanyol vulgui desprendre-se’n en un futur, a banda d’altres quantitats variables en funció de si el jugador arriba al primer equip o, fins i tot, en el cas d’un futur traspàs a un tercer club.

La sortida del davanter no modificarà els plans de fitxar del club, que busca un atacant de nivell alt

Aquesta pretemporada el Lleida ja ha ingressat 45.000 euros pel traspàs del porter Àlex Cobo al Deportivo de la Corunya i uns altres 25.000 pel de Miki Muñoz al València. La possible sortida de Doncel, que la temporada passada va participar en 27 partits, amb un total de 1.453 minuts, no modifica els plans de fitxatges del Lleida, que insisteix que únicament busca un davanter de nivell alt.

“La plantilla està completada”, afegeix Jordi Esteve. “A més, els joves del planter que fan la pretemporada estan donant un nivell molt alt. Malgrat això, no descartem més incorporacions, encara que seria més per una qüestió de fons d’armari que per necessitat. Si no trobem un davanter d’un nivell alt, no incorporarem ningú més”, va conloure.

les claus

  • A les 09.00 a Gardeny.

El Lleida B inicia avui els entrenaments.

El Lleida B, que aquesta temporada tornarà a competir a la Primera divisió Catalana, inicia avui els entrenaments de cara a la nova temporada. Serà a partir de les 09.00 hores, al Municipal de Gardeny. L’equip filial estarà dirigit de nou aquesta temporada pel tècnic lleidatà Ismael Mariani.

  • Nou amistós.

    L’equip es desplaça demà a Tafalla.

    Després de caure eliminats de la Copa Catalunya davant del Cerdanyola, per penals, els jugadors del Lleida tornen avui als entrenaments. L’equip lleidatà es desplaçarà demà fins a la localitat navarresa de Tafalla, on a les 19.00 hores jugaran davant del Peña Sport un nou amistós. 

  • tracking