SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El filial, també en marxa

El Lleida B d’Ismael Mariani va iniciar aquest dimarts els entrenaments amb una vintena de jugadors || El club finalitza les obres per a la sectorització del Gol Sud

Els jugadors que ahir van començar a entrenar-se amb el Lleida B, a les ordres del tècnic Ismael Mariani.

Els jugadors que ahir van començar a entrenar-se amb el Lleida B, a les ordres del tècnic Ismael Mariani.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El filial del Lleida Esportiu, que tornarà a jugar aquesta temporada a Primera Catalana, va iniciar aquest dimarts els entrenaments de pretemporada, quatre dies abans de disputar el primer partit, dissabte vinent davant del Mollerussa, corresponent a la Copa Lleida.

A les ordres d’Ismael Mariani, que segueix al capdavant de l’equip, es van entrenar una vintena de futbolistes, setze de la plantilla del Lleida B, a més d’un parell de jugadors del filial i uns altres dos que estan a prova.

Mariani va admetre que l’objectiu de l’equip, a part de seguir formant jugadors per a la primera plantilla, és “repetir o superar” la cinquena posició que va aconseguir la campanya passada. “Per formar jugadors, has de ser entre els cinc primers; no es formaran igual si estan a la part baixa de la classificació”, va explicar el tècnic.

El Lleida d’Albadalejo disputa avui dimecres un amistós a Tafalla davant del Peña Sport navarrès (19.00)

“Els he dit a la xarrada el mateix que vaig dir quan vaig arribar al gener. Estem per formar jugadors, però per fer-ho s’ha de competir”, va insistir. El Lleida B afrontarà dissabte el seu primer enfrontament. Serà el partit d’anada dels quarts de final de la Copa Lleida a Mollerussa (19.00). El partit de tornada serà el diumenge dia 13.

Mariani va admetre que aquesta competició no li ha permès tancar el calendari d’amistosos. “Si passem ronda, tenim la semifinal, a partit únic, el dia 20. I la final és el 27.” Pel que fa a la primera plantilla, aquest dimarts van tornar a la feina i avui jugaran un nou amistós. Serà a les 19.00, a Tafalla, davant del Peña Sport.

D’altra banda, ahir van finalitzar les primeres tasques de sectorització de la grada de Gol Sud, amb la col·locació de les tanques i les portes. La zona queda ara separada de Lateral. Allà s’ubicarà la porta 7, dedicada a Antoni Palau, davant de la qual es col·locarà una estàtua.

tracking