SEGRE

BÀSQUET COMPETICIÓ

Garrett Nevels jugarà a la Lliga italiana amb el Reggio Emilia

L’exjugador de l’Actel Lleida Rupnik, descartat de l’Eurobàsquet.

Garrett Nevels.

Garrett Nevels.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Garrett Nevels, una de les sensacions la temporada passada de la LEB Or i principal referent de l’Actel Força Lleida, on va ser el màxim anotador, el més ben valorat i el segon en rebots, jugarà la temporada que ve a Itàlia. Ho farà enrolat al Grissin Bon Reggio Emilia de la Sèrie A, equip amb el qual, a més, disputarà la competició europea, concretament l’Eurocup. Amb això, l’escorta nord-americà, que la campanya passada va amitjanar 16,4 punts, 4,5 rebots i 1,9 assistències en els trenta-quatre partits que va disputar amb l’Actel, compleix així el seu objectiu de jugar en un equip d’una primera Lliga europea.

Nevels va arribar a tenir diverses ofertes sobre la taula d’equips espanyols, entre els quals el Joventut i el Burgos, tots dos de la Lliga ACB, i el Manresa, de la LEB Or. El Lleida li havia presentat una oferta de renovació per ser el líder de l’equip, però el jugador ja va deixar clar des del principi que la seua intenció era jugar a l’ACB o en alguna Lliga europea.

Un altre exjugador del Força Lleida la campanya passada, l’eslovè Luka Rupnik, ha estat descartat pel seu seleccionat i no serà a l’Eurobàsquet que es disputarà aquest estiu a Romania, Israel, Turquia i Finlàndia. L’exbase de l’Actel, actualment jugador del Montakit Fuenlabrada, va ser convocat inicialment per Eslovènia per a la fase de preparació, encara que al final ha estat un dels descarts del conjunt centreeuropeu, que dilluns va jugar el seu primer partit de preparació liderat per Luka Doncic i Anthony Randolph.

tracking