SEGRE

HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

Planificació alimentària al Vila-sana per rendir millor

Les jugadores de l’equip del Pla d’Urgell se sotmetran a una dieta personalitzada

El president del CP Vila-sana, Ramon Porta, amb les jugadores Meritxell Aradas i Aldana Italia.

El president del CP Vila-sana, Ramon Porta, amb les jugadores Meritxell Aradas i Aldana Italia.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les jugadores del CP Vila-sana, que aquesta temporada debutarà a l’OK Lliga, la màxima categoria de l’hoquei femení estatal, començaran la setmana que ve una dieta nutricional específica per a cada una, amb l’objectiu de millorar el rendiment de cara a una campanya que es presenta molt exigent.

El responsable de la seua preparació serà el mateix entrenador de l’equip, Jordi Capdevila, que és nutricionista. “Dins de la professionalització més alta que exigeix l’elit, analitzarem el que necessita cada una de les jugadores a nivell físic, per aplicar-los de forma personalitzada una dieta que tampoc serà gaire estricta”, explica.

“Els aconsellarem què és el que han de menjar i què és el que han d’evitar, i com i quant han de menjar. L’objectiu és doble: que s’apliquin una dieta saludable i també que millorin el rendiment. Al llarg d’una temporada de deu mesos, de segur que s’acabarà notant”, afegeix.

L’equip del Pla d’Urgell iniciarà la pretemporada el pròxim dia 24, però dilluns vinent cada una de les jugadores ja tindrà a la seua disposició el pla alimentari. “Davant d’una exigència tan gran com la que tenim aquesta temporada, totes les coses, encara que siguin petites, acaben sumant”, va afegir l’entrenador. El club també farà controls de pes setmanals i controls mensuals del percentatge de greix corporal.

El club, que el mes de juny passat ja va tancar la composició de la primera plantilla amb els fitxatges de la portuguesa Marta Vieira i l’asturiana Silvia Cadrecha, tal com va avançar SEGRE, també ha incorporat dos jugadores gallegues per al segon equip, que jugarà a la Nacional Catalana. Es tracta de Meritxell Aradas i Aldana Italia. Aquestes quatre jugadores, al costat de quatre més de foranes, viuran tota la temporada als dos pisos que el club ha llogat per a aquest efecte.

L’equip també té previst fer una estada de pretemporada a Bellver de Cerdanya i el primer partit oficial es jugarà el dia 10 de setembre, quan disputaran a Taradell la Supercopa Catalana davant del Mataró. També jugaran la Copa Esports Penedès, en un grup al costat de l’Sfèric Terrassa, el Manlleu i el Voltregà, aquests dos últims a casa.

tracking