SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Neymar paga al Barça els 222 milions per anar-se'n

La seu de la Lliga els havia rebutjat quan els advocats van portar-hi els diners

L’advocat de Neymar, Juan de Dios Crespo, abandona les oficines després d’abonar els 222 milions.

L’advocat de Neymar, Juan de Dios Crespo, abandona les oficines després d’abonar els 222 milions.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els advocats de Neymar van dipositar ahir a la tarda a les oficines del FC Barcelona els 222 milions de la clàusula de rescissió del futbolista, amb la qual cosa aquest va quedar definitivament desvinculat del club blaugrana i ahir a la nit ja va firmar per cinc temporades amb el París Saint-Germain.

Al migdia, els representants del futbolista ja s’havien personat a les instal·lacions de la Lliga per dipositar els diners de la clàusula, però la patronal dels clubs espanyols va rebutjar el pagament a l’entendre que el club francès incomplia la normativa de la UEFA sobre el joc net financer. En aquest sentit, la UEFA va advertir que “analitzarà” el traspàs del davanter brasiler per “assegurar-se que el PSG compleix la normativa”.

El Barça s’ha llançat a buscar el fitxatge de la jove estrella del Mònaco, que també vol el Madrid

En un escrit a les xarxes socials, el davanter brasiler es va acomiadar del club agraint “l’afecte de l’afició blaugrana i tot l’aprenentatge amb els companys de vestidor”. El futbolista va afegir que “el Barça és una nació que representa Catalunya”. Neymar va arribar al Barça la temporada 2013-14 i en les quatre campanyes com a blaugrana ha disputat 186 partits, en els quals ha marcat 105 gols. El seu ja excompany Luis Suárez es va acomiadar de Neymar amb un missatge en el qual li va demanar que no canviés mai i li va desitjar el millor per al futur.

D’altra banda, José Mourinho va manifestar que el preu pagat pel brasiler “no és car”.

Mentrestant, el Barça s’ha llançat a buscar el fitxatge del davanter del Mònaco Kylian Mbappé com a recanvi de Neymar, també pretès pel Madrid i el Manchester City i pel qual el seu club demana 180 milions. L’alternativa és el davanter del Borussia Dortmund Ousamane Dembelé, amb Paulo Dybala (Juventus) i Antoine Griezmann (Atlètic) en segon terme.

tracking