SEGRE

BÀSQUET PRETEMPORADA

El Barça jugarà davant del San Lorenzo argentí i el Tenerife a Lleida

El pivot francès Kevin Séraphin, nou fitxatge del Barcelona.

El pivot francès Kevin Séraphin, nou fitxatge del Barcelona.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El San Lorenzo de Almagro, actual campió de la Lliga argentina, i el Tenerife, campió de la FIBA Cup, seran els dos rivals amb els quals s’enfrontarà el Barcelona el mes de setembre vinent a les comarques de Lleida. Aquests partits de pretemporada seran els dies 15 i 17, tot i que encara està per definir-se els escenaris de tots dos. Per als aficionats lleidatans al bàsquet, serà una gran oportunitat de veure en acció el nou equip de Sito Alonso, que té entre les incorporacions el targarí Pierre Oriola.

El Barça va tancar ahir un nou fitxatge. Es tracta del pivot francès Kevin Séraphin, que jugarà les dos pròximes temporades amb la samarreta blaugrana, una vegada s’ha desvinculat de l’equip de l’NBA dels Indiana Pacers. Séraphin, de 27 anys i 2,08 m, jugarà l’Eurobàsquet amb França abans d’incorporar-se a la disciplina blaugrana.

Un altre equip que jugarà en terres de Lleida el mes de setembre serà el Reggio Emilia italià, que recentment ha fitxat Nevels, exjugador de l’Actel Força Lleida. El partit es jugarà entre el 19 i el 22, en un escenari per determinar.

El que sí que està descartat és que els partits del Barça es juguin al Barris Nord, segons van explicar fonts de l’empresa organitzadora, “per falta de garanties organitzatives per part del club local”.

tracking