SEGRE

MOTOCICLISME

Marc Màrquez torna en forma de l’aturada i aconsegueix la pole en MotoGP

N’acumula 69 en la seua carrera i 41 en la categoria

Marc Màrquez torna en forma de l’aturada i aconsegueix la pole en MotoGP

Marc Màrquez torna en forma de l’aturada i aconsegueix la pole en MotoGPEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot de Cervera Marc Màrquez (Repsol Honda) ha aconseguit aquest dissabte la pole, 69 de la seua carrera i 41 en la categoria, per a la cursa de MotoGP del Gran Premi de la República Txeca, i compartirà primera fila, en una nova oportunitat per ratificar el seu lideratge, amb l’italià Valentino Rossi (Yamaha) i el seu company Dani Pedrosa (Repsol Honda), segons informa Europa Press al seu web.

Amb les condicions meteorològiques respectant la tasca dels pilots a Brno, els participants van sortir disposats a desplaçar de dalt de tot Marc Màrquez (Repsol Honda), que en els últims lliures va firmar el millor crono. A la lluita final de la Q2 es van unir l’italià Danilo Petrucci (Ducati) i l’espanyol Álvaro Bautista (Ducati).

Així, el de Cervera va salvar fins i tot una caiguda, després de tocar amb el colze en l’asfalt. Mentrestant, el seu company d’equip, Dani Pedrosa, s’encarregava d’establir el primer gran crono de referència, amb el català i el balear Jorge Lorenzo (Ducati) seguint els seus passos; tanmateix, Direcció de Cursa anul·lava el temps del mallorquí per superar els límits de la pista, la qual cosa l’obligava a tornar a lluitar.

Finalment, ningú no va poder batre el crono del de Cervera, que, al costat d’un adhesiu recordant a Ángel Nieto amb la llegenda '12 +1', sortirà al costat de Rossi i Pedrosa.

A més, Lorenzo partirà des de la sisena plaça, per darrere de l’italià Andrea Dovizioso (Ducati) i del britànic Cal Crutchlow (Honda), quart i cinquè respectivament. Maverick Viñales (Yamaha), segon del campionat, sortirà setè, dos posats més amunt que Baptista, i Aleix Espargaró (Aprilia) iniciarà des de l’onzè lloc.

Per la seua part, Àlex Rins (Suzuki), que va quedar desplaçat de la Q2 en l’última volta, sortirà tretzè. Mentrestant, Héctor Barberá (Ducati) iniciarà setzè, Pol Espargaró (KTM) divuitè i Tito Rabat (Estrella Galícia 0,0 Marc VDS) vint-i-unè.

tracking