SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

“Qualsevol jugador del filial pot pujar al primer equip”

El Lleida juga avui a Sant Boi (19.30) i CaixaBank, nou patrocinador

El del planter Bojan és un dels joves que destaca en aquesta pretemporada.

El del planter Bojan és un dels joves que destaca en aquesta pretemporada.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director esportiu del Lleida, Jordi Esteve, es va mostrar ahir molt satisfet de la presència que estan tenint els del planter aquesta pretemporada a l’equip que dirigeix Gerard Albadalejo i va defensar l’aposta pels jugadors de la base. “Això demostra que al futbol base del club es treballa molt bé. No ens ha sorprès el rendiment que donen els del planter, tot i que encara tenen camí per recórrer,” va explicar. “Aquest és un dels eixos fonamentals del projecte, comptar amb el planter, com demostra la gran quantitat de joves que han debutat a Segona B i dels que han fet el salt a categories superiors. Ara hi ha jugadors com Enric, Bojan, Adrià, Raul, Tatis o el porter Pau Bosch però d’aquí a dos mesos n’hi pot haver d’altres. Tots els jugadors del Lleida B tenen obertes les portes del primer equip. Qui ho faci bé tindrà la seua oportunitat”, va afegir.

El Lleida afronta aquesta tarda un nou amistós de pretemporada davant del Santboià, de Tercera divisió. Serà a les 19.30 al Municipal Joan Baptista Milà de Sant Boi, a la presentació de l’equip barceloní i amb la disputa del Trofeu Vila de Sant Boi.

Jordi Esteve va fer també una valoració positiva de la pretemporada i va assenyalar que “no fitxarem per fitxar. Només arribarà algú si millora el que tenim. Estem contents amb la plantilla actual i podem començar la Lliga amb el que hi ha perfectament”, va afegir.

D’altra banda CaixaBank s’ha convertit en un nou patrocinador del Lleida. La imatge d’aquesta entitat tindrà presència a l’estadi, a la zona mixta, a sala de premsa i als accessos al Camp d’Esports.

L’acord aconseguit, que les dos parts presentaran públicament aquest mes de setembre, suposa una aportació econòmica per al club, que no va voler quantificar, encara que algunes fonts ja van assenyalar que “és un dels deu patrocinadors principals”.

Alhora, el Lleida també va firmar un conveni de col·laboració amb l’Obra Social La Caixa, per a aquesta temporada, amb l’objectiu d’“afavorir el desenvolupament de diverses activitats de caràcter cultural i social. L’aportació econòmica es destinarà al futbol formatiu”.

tracking