El Lleida B remunta el gol inicial de Mourad i encarrila l’eliminatòria

Victòria polèmica al camp del Mollerussa

Un jugador del Mollerussa agafa la samarreta del capità del Lleida B, que prova de controlar la pilota.EDGAR ALDANA

El Lleida B va deixar pràcticament encarrilada l’eliminatòria dels quarts de final de la Copa Lleida que l’enfronta al Mollerussa amb l’1-3 aconseguit ahir a la capital del Pla d’Urgell, en un partit en el qual els aficionats locals es van queixar molt de l’actuació arbitral.

El partit va començar molt bé per al Mollerussa que, després d’uns minuts de tempteig, va aconseguir avançar-se en el marcador al 9 gràcies a una gran rematada de Mourad. Els locals van ser els dominadors de la primera meitat i van tenir la majoria de les ocasions, però només van poder anar-se’n als vestidors amb un 1-1, aconseguit per Pau Garcia després de culminar amb una bona definició un contraatac del seu equip.

La segona meitat va començar amb molta polèmica, ja que als cinc minuts de la represa, l’àrbitre va donar per bo un gol en el qual l’assistent havia aixecat el banderí per fora de joc. El gol va ser obra de Jordi Martínez. Amb l’1-2 el Mollerussa es va ensorrar i molt aviat va arribar el tercer, en aquest cas amb un golàs d’Agbaoye, que va aixecar del seient fins i tot el públic local. La jugada, una bona combinació dels atacants blaus que va acabar amb Agbaoye enviant un potent xut des de la frontal de l’àrea al fons de la xarxa.

Al Mollerussa es van queixar de l’excessiva permissivitat de l’àrbitre amb el Lleida B, que va ensenyar quatre grogues als locals per dos que va mostrar als visitants.

El resultat és clar per als blaus, però encara queda el partit de tornada, que es disputarà la setmana que ve al camp del Lleida Esportiu B.