SEGRE

FUTBOL PRETEMPORADA

Invictes gràcies a l'estratègia

Un gol de Trilles a la sortida d’un córner dóna al Lleida el Vila de Sant Boi en el ‘bolo’ més fluix de la pretemporada || Els d’Albadalejo mantenen la porteria a zero però no encerten en atac

La plantilla i tècnics del Lleida Esportiu posen amb el trofeu conquerit ahir al Santboià.

La plantilla i tècnics del Lleida Esportiu posen amb el trofeu conquerit ahir al Santboià.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un gol de cap de Trilles, als set minuts de partit i a la sortida d’un córner, va permetre al Lleida continuar invicte en la pretemporada –cinc victòries i un empat– i adjudicar-se el Vila de Sant Boi, el segon torneig que guanya l’Esportiu en tota la seua història, després del Ciutat de Terrassa, a la campanya 2014-2015. El partit, jugat sota una temperatura de veritable xafogor que va fer que l’àrbitre aturés en dos ocasions el joc perquè els jugadors poguessin refrescar-se, no va ser bo. És més, va ser el més mal jugat pel Lleida fins al moment.

Trilles va salvar els mobles en una jugada d’estratègia, però poc més. El Lleida, amb alguna badada defensiva, va tenir més problemes dels previstos davant d’un valent Santboià, sobretot a la segona meitat, que va tenir opcions per forçar la tanda de penals. Els d’Albadalejo van patir de falta d’idees ofensives –els referents Nierga i Bojan no van rebre ni una sola pilota en condicions– i el joc va discórrer sense solta ni volta, amb massa faltes i interrupcions.

L’àrbitre va haver d’aturar el joc en dos ocasions, una a cada part, perquè els jugadors es refresquessin

Després del gol de Trilles, el Santboià es va envalentir i va tenir les seues opcions en dos rematades d’Oriol Molins (15’) i Pol Ros (17’) en el llançament d’una falta directa que Diego Ribas va treure amb dos excel·lents parades.

El Lleida no va tornar a aproximar-se als dominis de la porteria local més que en sengles rematades de Jorge Félix (20’) i Eneko (22’), que van sortir per damunt del travesser. Malgrat tot, l’ocasió més clara la va tenir el Santboià en una pilota morta a l’àrea del Lleida que Gabi (40’) va enviar a la base del pal, amb Diego Ribas ja batut.

La segona part, amb l’habitual carrusel de canvis propi dels amistosos de pretemporada, va ser més del Santboià que del Lleida. Albadalejo va canviar tots els jugadors a excepció d’Andriu, que va disputar els noranta minuts, destacant els 27 que va disposar Joan Vicente, el del planter fill d’Emili Vicente, que dimecres vinent rebrà un merescut homenatge en la presentació de l’equip al Camp d’Esports davant del Reus, de la Segona divisió A.

Jorge Félix (55’) va obligar a lluir-se Álex Sánchez amb un xut des de la frontal de l’àrea, mentre que el Santboià la va tenir en un xut d’Enrique que David Oliveros va rebutjar espectacularment a córner.

A partir d’aquí, moltes pilotes penjades pels locals a l’àrea del Lleida, però sense trobar rematador, i contres visitants, ahir de blau, encara que amb les samarretes de l’anterior temporada, que no van encertar a l’última passada.

“Dimecres s’ha d’omplir el camp per homenatjar Emili Vicente” El tècnic del Lleida, Gerard Albadalejo, va definir el partit com “un més de pretemporada en el qual el més important ha estat mantenir la porteria a zero i, a més, aprofitar el nostre treball en jugades d’estratègia, un tema clau a Segona B”. L’entrenador va destacar les dificultats que havia creat el Santboià, encara que va matisar que “en termes generals, el Lleida ha estat superior i ha estat un just vencedor”.

La plantilla i tècnics del Lleida Esportiu posen amb el trofeu conquerit ahir al Santboià.

La plantilla i tècnics del Lleida Esportiu posen amb el trofeu conquerit ahir al Santboià.CARLES MIRANDA

tracking