FUTBOL COPA LLEIDA

Adrià i Genís, amb un doblet cada un, resolen l'eliminatòria

El Balaguer venç a Torrefarrera amb claredat

Jean Marco intenta tallar una jugada d’un jugador del Torrefarrera en presència d’Isaac.JOAN BOVÉ

El Balaguer va posar aquest diumenge peu i mig en les semifinals de la Copa Lleida al derrotar amb claredat el Torrefarrera (0-4) en l’anada dels quarts de final. L’equip de la Noguera no va fer un gran partit, però suficient per guanyar amb contundència el Torrefarrera gràcies als gols d’Adrià i Genís.

La diferència de categoria entre els dos conjunts –el Balaguer juga a Primera Catalana, una per sobre del Torrefarrera– es va poder veure des de l’inici del partit. Encara que als visitants els va costar crear perill, van dominar el joc amb claredat i van arribar a l’àrea contrària més que els seus rivals.

El primer gol no va arribar fins al minut 40. Genís Soldevila en una gran acció individual va centrar al segon pal perquè Adrià obrís el marcador (0-1). El Torrefarrera podria haver empatat el partit abans del descans, però es va trobar davant un Alfred incommensurable, que va tallar una pilota que es dirigia a l’escaire.

A la represa, el carrusel de canvis va afavorir el Balaguer, que va anar sumant gols. Adrià va aconseguir el segon a passada d’Isaac, en el minut 60 (0-2), i Genís va marcar els altres dos en el tram final, tots dos de bonica factura.

En el primer Soldevila es va desfer de dos defenses per després regatejar el porter i marcar a plaer, mentre que en el segon, aconseguit en el minut 90, el balaguerí va recollir la pilota a l’àrea i va superar el porter amb una vaselina.

Un 0-4 final ben contundent que deixa l’eliminatòria pràcticament dada i beneïda per a la tornada, que es disputarà dissabte (20.00 hores) al Municipal de Balaguer.