SEGRE

MOTOCICLISME

Arnau Farré, campió d'Europa de Trial

El de Vilanova de Segrià conquereix el títol absolut després de guanyar l’última carrera a Itàlia || Es el 14è espanyol a aconseguir-ho i el tercer lleidatà, després de Jordi Pascuet i Marcel Justribó

El lleidatà, amb la medalla d'or com a campió d'Europa.

El lleidatà, amb la medalla d'or com a campió d'Europa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arnau Farré es va coronar aquest diumenge nou campió d’Europa absolut de trial al guanyar la quarta i última cursa del certamen disputada a la localitat italiana de Lazzate. El pilot del Moto Club Aitona, que arribava a terres italianes com a líder sòlid de la classificació provisional, amb un acumulat de 255 punts, 25 més que els seus immediats perseguidors, no va fallar i amb un pilotatge sobri i segur va fer bons els pronòstics i es va coronar com a nou monarca europeu de l’especialitat.

Farré va completar el primer ingrés en les mateixes quinze zones marcades pel Moto Club Lazzate amb un total de 17 punts. A la segona passada, en canvi, el pilot de Vilanova de Segrià només va penalitzar 11 punts per tancar amb èxit el seu pas pel recorregut i rubricar per la porta gran la segona victòria en la màxima competició europea i encadenar el quart podi consecutiu, cosa que li donava el títol. A la cita inaugural, a Zelhem (Holanda), va acabar tercer, mentre que a la doble prova de Bilstain (Bèlgica) va ser segon i primer.

El jove pilot de Gas Gas es converteix d’aquesta manera en el catorzè pilot espanyol a guanyar el Campionat d’Europa absolut en la seua primera participació en aquest i el tercer lleidatà, després dels històrics Marcel Justribó i Jordi Pascuet. A més, uneix el seu nom a il·lustres campions com Dougie Lampkin i els barcelonins Adam Raga i Toni Bou.

Farré no tornarà a competir oficialment fins al proper mes de setembre, i ho farà a Sokolov, escenari del penúltim gran premi del Campionat del Món de TrialGP, competició en la qual participa amb la Federació Espanyola.

“Vull dedicar el meu primer gran títol als pares i a la meua germana” Després dels obstacles que Arnau Farré ha hagut d’esquivar en les dos últimes temporades, el títol d’aquest diumenge suposa una injecció de moral. El jove lleidatà, emocionat, va voler dedicar la victòria als seus. “Vull donar les gràcies i dedicar el meu primer gran títol internacional a la meua família; als meus pares i germana. Gràcies per confiar en mi, per estar al meu costat i, sobretot, per acompanyar-me en els moments bons i en els no tan bons”, va afirmar Farré, que va dir que “hem anat clarament de menys a més en el campionat”.

Arnau intenta superar una de les zones del traçat italià.

Arnau intenta superar una de les zones del traçat italià.AF19

tracking