SEGRE

FUTBOL BASE

L'Artesa repeteix títol a les penyes del Barça

Venç en benjamins el Ciutat de Lleida

Els jugadors de l’Artesa de Segre celebren la consecució de la Copa.

Els jugadors de l’Artesa de Segre celebren la consecució de la Copa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip de la Penya Barça d’Artesa de Segre i Comarca es va adjudicar el títol en categoria benjamina del XII Torneig Internacional de Penyes del Barça de futbol formatiu. Els d’Artesa van vèncer a la final de l’esmentada categoria la Penya Barça Ciutat de Lleida per 5-1, culminant d’aquesta manera un torneig en el qual es van imposar amb bon joc i amb claredat en tots els seus partits de la fase prèvia.

Amb la del passat cap de setmana, és ja la tercera vegada en els últims quatre anys que la Penya d’Artesa de Segre s’emporta el denominat Gamper dels nens. En categoria alevina, va ser la PB l’Hospitalet de l’Infant la que es va proclamar campiona. En aquest quadre, la representació lleidatana anava a càrrec del Cervera i l’Artesa, que van quedar en tercera i cinquena posicions, respectivament.

En aquesta edició de l’Internacional de Penyes van participar més de 280 nens i nenes, agrupats en un total de dotze equips de penyes oficials del FC Barcelona en categoria benjamina i deu en alevina, amb representació de deu federacions territorials.

tracking