SEGRE

HANDBOL DIVISIÓ D'HONOR PLATA

L'Associació, en marxa

L’equip inicia els entrenaments amb l’objectiu de millorar la setena posició de la temporada passada || Té disset jugadores, a l’espera d’un fitxatge

Foto de família del tècnic i les jugadores el primer dia de la pretemporada.

Foto de família del tècnic i les jugadores el primer dia de la pretemporada.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació Lleidatana d’Handbol va tornar aquest dimarts als entrenaments per preparar la nova temporada a Divisió d’Honor Plata. L’entrenador de l’equip, Miroslav Vujasinovic, que complirà la tercera temporada consecutiva en la segona etapa a la banqueta, es va mostrar “amb ganes de treballar dur aquest any” i va comentar després d’aquesta primera presa de contacte que li va agradar l’actitud de l’equip, que veu “molt bé”.

Malgrat que encara hi ha jugadores que no s’han incorporat als entrenaments, la plantilla ja compta amb 17 integrants i el bloc segueix sent pràcticament el mateix de la temporada passada, amb 14 renovacions i només les baixes d’Emma Precup, per motius personals, i Yula Tyahlyay, Laia Ballestero i Tània Anson per qüestions laborals.

Per cobrir aquestes quatre baixes, han arribat al club lleidatà Maria Mayol, de l’Igualada, i les extrems Blanca Martínez, procedent del Pardinyes, i Lorena Hernández, del Vilanova del Camí. Sobre les tres incorporacions, Vujasinovic va comentar que “Maria és una jove central amb visió, Blanca és un portent i Lorena ens cobreix una posició, extrem esquerra, que no teníem a l’equip”.

Blanca Martínez, Lorena Hernández i Maria Mayol són, per ara, les úniques novetats de l’Associació

Segons el croat, la plantilla encara està oberta i s’espera alguna incorporació més. En aquest sentit, les gestions més avançades són per incorporar una portera d’Amposta per competir amb Olga Pena, va avançar el tècnic blau.

Després de la setena posició aconseguida la temporada passada, Vujasinovic va comentar que “cal ser ambiciosos i provar d’anar a més per millorar aquesta classificació”, encara que a un mes exacte per al debut a la Divisió d’Honor Plata davant de l’Elda el 9 de setembre preveu que aquesta temporada “hi haurà molta igualtat”.

La campanya anterior va finalitzar amb l’ascens a Divisió d’Honor de dos equips del grup de l’Associació, el Castelló i el Santa Eulària. L’Elda, primer rival lleidatà, va finalitzar en tercer lloc, i precisament sobre aquest equip Vujasinovic va apuntar que “s’ha reforçat molt, sobretot amb una brasilera campiona del món”.

Abans d’iniciar la competició oficial, l’Associació ultimarà la seua posada al punt amb cinc partits amistosos, el primer dels quals serà aquest dissabte a les 12.00 a la pista de l’Handbol Granollers, equip de Divisió d’Honor. Sobre aquest primer compromís, Vujasinovic va comentar que “potser és una mica aviat, però ens servirà per començar a rodar-nos”.

La plantilla

  • Porteres. Olga Pena i Joana Rollán.
  • Primera línia. Júlia Calduch, Irina Pop, Laia Ribalta, Lucía Pasaman, Mar Vujasinovic, Marina Graell, Vicky Alférez i Maria Mayol (CH Igualada).
  • Extrems. Imma Soto, Mariam Gata, Blanca Martínez (Handbol Pardinyes), Lorena Hernández (CH Vilanova del Camí).
  • Pivots. Jenny Nana, Mireia Ribalta i Clara Farràs.
  • Baixes. Emma Precup, Yula Tyahlyay, Laia Ballestero i Tània Anson.
  • Entrenador. Miroslav Vujasinovic. Tercera temporada en la seua segona etapa al club.
  • Amistosos. Handbol Granollers - ASSOCIACIÓ (12/08, 12.00), La Roca - ASSOCIACIÓ (19/08), Sant Quirze - ASSOCIACIÓ (26/08), Vilanova del Camí - ASSOCIACIÓ (27/08), ASSOCIACIÓ - Sant Quirze del Vallès (03/09).

tracking