SEGRE

FUTBOL FEMENÍ

L'AEM femení tuteja tot un Primera com l'Espanyol

Debuta a la pretemporada amb un gran empat || Les blanc-i-blaves venien de l’‘stage’ d’Aran

El joc es va mantenir molt igualat durant tot el partit, sense grans ocasions de gol.

El joc es va mantenir molt igualat durant tot el partit, sense grans ocasions de gol.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’AEM femení, que afronta la seua cinquena temporada consecutiva a la Segona divisió nacional, va arrancar la pretemporada amb un valuós empat davant d’un dels grans de la Primera divisió femenina, un Espanyol que arribava directament de la Val d’Aran, on ha fet el seu stage.

El partit va ser molt igualat i en el qual els dos entrenadors van donar l’alternativa a totes les jugadores, algunes fins i tot del filial. L’AEM, que amb prou feines fa una setmana que es prepara, va sortir d’inici amb un equip més potent que l’Espanyol, que va reservar les seues millors jugadores per a la segona meitat.

Això va fer que les de Dani Rodrigo dominessin més el joc, encara que sense portar gaire perill a la porteria defensada per Míriam. El duel es va desnivellar superat el primer quart d’hora gràcies a la pressió de Pixu, que va aconseguir robar una pilota al centre del camp per assistir en profunditat Elvira qui, veient la sortida de la portera blanc-i-blava, la va superar amb una perfecta vaselina establint l’1-0.

L’Espanyol va reaccionar però tampoc va gaudir de clares ocasions, si bé va aconseguir l’empat en una jugada desafortunada, quan una defensora lleidatana va relliscar a l’àrea i colpejant sense voler la pilota amb el braç.

La pena màxima la va transformar Cristina Baudet per restablir la igualtat en l’últim sospir de la primera meitat. A la segona, el joc no va variar malgrat el gran nombre de canvis que va fer cada equip i la igualtat es va mantenir sense grans ocasions. L

a més clara la va tenir l’AEM als vint minuts de la represa i, de nou, amb Pixu de protagonista, si bé aquesta vegada el seu xut va sortir fregant el pal. El conjunt del Secà tindrà el pròxim cap de setmana un doble compromís, ja que dissabte s’enfrontarà a Vic al Barça, també de Primera, i diumenge rebrà l’Igualada, de la seua Lliga.

tracking