SEGRE

FUTBOL PRETEMPORADA

L’Alpicat empata a Binèfar en el segon partit de preparació

Els lleidatans van tenir la millor ocasió de gol

L’onze titular que va treure ahir l’Alpicat al camp del Binèfar.

L’onze titular que va treure ahir l’Alpicat al camp del Binèfar.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Alpicat va aconseguir ahir un empat sense gols al camp del Binèfar, de Tercera divisió aragonesa, en el segon partit de preparació d’aquesta pretemporada, si bé el primer va ser l’anada de les semifinals de la Copa Lleida que va perdre de forma clara al camp del Tàrrega. L’equip que dirigeix Jordi López Mena, que militarà una temporada més a Primera Catalana, va plantar cara a un equip de més categoria en un duel en el qual les ocasions de gol van brillar per la seua absència.

El joc es va desenvolupar bàsicament pel centre del camp, sense que cap dels dos contendents imposés la seua llei. En atac tampoc van estar gaire fins, encara que l’oportunitat més clara la va tenir l’Alpicat a les botes de Genís que, després de robar una pilota al mig del camp i esquivar dos rivals es va plantar sol davant del meta local Nelson, encara que el seu xut, fruit del cansament, va acabar a les mans del porter.

A la segona meitat hi va haver una mica més de pressió per part de l’Alpicat, però sense que el perill arribés a cap de les porteries.

La millor ocasió aquesta vegada va ser per al Binèfar, que va arribar a marcar un gol, si bé el col·legiat el va anul·lar per fora de joc. D’allà fins al final, el duel va anar baixant en intensitat i els dos equips van donar per bo el resultat.

Ara, l’Alpicat té per objectiu remuntar el 3-1 que va encaixar diumenge passat al camp del Tàrrega, en l’anada de la Copa Lleida per no quedar fora de la competició domèstica davant d’un rival que deté una inferior categoria.

tracking