FUTBOL PRETEMPORADA

L'EFAC guanya patint

L’equip d’Almacelles no va poder sentenciar fins al minut 88 un combatiu Juneda || Òscar Canadell va donar la tercera victòria en aquesta pretemporada

El Juneda va plantar cara a un EFAC de més categoria en un partit molt disputat.

L’EFAC Almacelles, que tornarà a militar aquest any a la Primera Catalana, va encadenar aquest dimecres la tercera victòria (2-1) en aquesta pretemporada al derrotar patint molt el Juneda, de Segona, que en molts moments va fer la sensació de ser de més categoria.

Encara que van dominar territorialment, els locals no van tenir excessives ocasions i va haver de ser Òscar Canadell, quan faltaven dos minuts per a la conclusió del partit, el que sentenciés.

El tècnic de l’EFAC, Pablo Petreñas, es va prendre el partit com un entrenament. És per això que va utilitzar alguns juvenils per completar un onze amb el qual afrontar la primera meitat, mentre que la segona unitat se’n va anar a córrer pel poble com si es tractés d’una sessió preparatòria més. Després del descans, les tornes es van intercanviar i els fondistes van saltar al camp per jugar la segona part i els que havien jugat se’n van anar de rúning pels carrers de la localitat.

Durant els primers 45 minuts, el marcador no es va moure perquè amb prou feines hi va haver ocasions ressenyables de gol. A la segona, en canvi, el joc va ser més viu i amb més transicions. L’EFAC no va tardar a perforar la porteria de Mora gràcies a Jordi Martí.

El meta del Juneda, un dels protagonistes de la segona part, va aturar unes altres dos bones ocasions a Eric Gràcia i Òscar Canadell, igual que el porter local, que també va evitar el gol en un parell d’accions, encara que no va poder fer res davant del tret de Pau Barrufet que va significar l’empat.

Quan tot apuntava que el partit acabaria en taules, de nou Òscar Canadell va aparèixer per sentenciar a dos minuts del final. L’EFAC disputarà demà la tornada de la Copa Lleida davant del Borges amb un 3-2 d’avantatge.