SEGRE

Futbol

Victòria i bona imatge

El Lleida va superar el Reus, un equip de Segona divisió A, gràcies a un gol de Nierga als 7 minuts i Javi López va fallar un penal a la segona part

Jugadors i cos tècnic del Lleida celebren el trofeu que van aconseguir davant del Reus.

Jugadors i cos tècnic del Lleida celebren el trofeu que van aconseguir davant del Reus.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida es va presentar davant de la seua afició amb una victòria de prestigi davant del Reus (1-0), un equip de la Segona divisió A al qual els homes de Gerard Albadalejo van plantar cara i davant del qual van mostrar bon joc i una solidesa que els va permetre mantenir la porta a zero.

El Reus va ser un equip sense urpes al Camp d’Esports, encara que això potser sigui més per mèrits dels blaus que per demèrits dels reusencs, que van tenir les seues millors oportunitats a la segona part, període en què el Lleida va fallar un penal que li hauria permès aconseguir un triomf més còmode.

El Lleida va conquerir amb solvència i bona imatge la primera edició del Trofeu Emili Vicente. I Gerard Albadalejo, en un gest que l’honra, va fer debutar al Camp d’Esports Joan Vicente, el fill gran d’Emili, que va lluir en els últims minuts el braçalet de capità, per la qual cosa li va correspondre recollir el trofeu de mans de la mare, Antònia Armengol, cosa que va provocar una gran ovació dels aficionats lleidatans.

El Lleida va sortir més motivat. Volia agradar i molt aviat va mostrar les seues virtuts, una solidesa defensiva notable i pressió en tot el camp, cosa que li permetia recuperar moltes pilotes i arribades amb perill a l’àrea rival.

El primer avís per al Reus va succeir al 6, quan Moussa no va arribar per molt poc a una mesurada centrada. I un minut més tard una pilota recuperada va acabar als peus de Nierga, que va superar Edgar Badia per marcar l’1-0.

El Reus ho va intentar gràcies a dos exjugadors del Lleida, Jorge Miramón i Alfredo Mayordomo Máyor. L’aragonès va disparar a porta en el minut 20 i Oliveros va refusar amb solvència, el mateix que al 40 davant d’una altra rematada de Máyor. L’última oportunitat va ser de nou per a Miramón en el 42, però la rematada de cap va sortir alta.

A la segona meitat, el Reus va pressionar més, però el Lleida va saber trobar espai i arribar amb soltura a la meta rival. L’àrbitre va anul·lar un gol de Moussa en el 52 i, en el 55, una centrada de Pumar la va interceptar amb la mà Miramón dins de l’àrea. El clar penal el va fallar Javi López.

El Reus va tenir millors opcions en rematades de Vaz (64’) i Máyor en el 72, però el Lleida, que va rebre els aplaudiments del públic, va buscar el gol en rematades de Jorge Félix (68’) i Joel Huertas (77’ i 83’).

La sortida de Joan Vicente en el minut 87 –ja havia debutat davant del Santboià– va suposar un perfecte final a la presentació del Lleida a casa. Victòria, bon joc i Joan recollint el trofeu que porta el nom del seu pare.

Jugadors i cos tècnic del Lleida celebren el trofeu que van aconseguir davant del Reus.

Jugadors i cos tècnic del Lleida celebren el trofeu que van aconseguir davant del Reus.ITMAR FABREGAT

tracking