SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida organitza el viatge de l'afició en el debut de Lliga

Munta el desplaçament a Badalona i naix el Comitè de Disciplina Social

Valiente sosté el trofeu Emili Vicente que el Lleida va guanyar dimecres davant del Reus.

Valiente sosté el trofeu Emili Vicente que el Lleida va guanyar dimecres davant del Reus.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida organitza un desplaçament d’aficionats a Badalona, el proper dia 20, coincidint amb l’inici de la nova temporada de lliga. A partir d’avui divendres, els seguidors blaus, siguin o no abonats, poden adquirir els tiquets per acompanyar l’equip en el primer partit de Lliga, que es jugarà el diumenge dia 20 a les 19.00 al Nou Estadi Municipal de Badalona.

També és segur que hi haurà desplaçament a Peralada en la tercera jornada de la Lliga. Els desplaçaments els organitza aquest any la Comissió creada amb aquesta finalitat, integrada per membres del club i socis de l’acabada de crear Grada d’Animació.

El Lleida, després de vèncer dimecres el Reus, s’enfronta avui al Barça B (20.00), un altre rival de Segona A

El preu del viatge és de 10 euros per a membres d’aquesta grada, mentre que els abonats en pagaran 12 i els aficionats que no siguin socis, 15 euros. Aquest preu no inclou l’entrada, que en tots els casos costarà 10 euros.

Per retirar els tiquets pot fer-se avui, de 17.00 a 20.30, a les oficines del club o a partir de dimecres, ja que des de dissabte i fins dimarts estaran tancades. La sortida de l’autocar serà el mateix diumenge dia 20 a les 15.30, i la tornada a Lleida serà tot just finalitzar el partit.

D’altra banda, el club també ha creat el Comitè de Disciplina Social, que serà l’encarregat de regular l’aplicació del reglament intern del Camp d’Esports. Aquest comitè l’integren, per part del club, Borja Plana, de l’àrea jurídica, Juanjo Silva, coordinador general del club i, en representació dels abonats, Xavier Batalla.

D’altra banda, el Lleida juga avui divendres un nou partit amistós. Serà al Miniestadi i davant del Barcelona B, un altre equip pertanyent a la Segona divisió A, com el Reus, al qual va derrotar aquest dijous passat al Camp d’Esports (1-0), en la primera edició del Trofeu Emili Vicente. A més, els de Gerard Albadalejo jugaran demà davant del Deportivo Aragó l’últim amistós.

tracking