SEGRE

FUTBOL SEGONA CATALANA

Una aposta pel planter

FC Alcarràs. L’equip del Baix Segrià aspira a l’ascens a Primera Catalana amb una plantilla curta que espera completar amb el filial per dotar de més protagonisme la base

L’equip compta amb jugadors amb experiència i es completarà amb membres del filial.

L’equip compta amb jugadors amb experiència i es completarà amb membres del filial.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arribar a tenir a curt termini una plantilla amb majoria de jugadors del planter és el gran repte que s’ha proposat el renovat FC Alcarràs que, en la segona campanya consecutiva a la categoria, aspira a l’ascens a Primera Catalana. “L’objectiu és captar el nombre més elevat de jugadors del poble i del nostre planter i que d’aquí a tres o quatre anys estiguin majoria al primer equip”, assegura el portaveu de la nova junta directiva, Jordi Ribes.

Per aconseguir-ho, el tècnic Jordi Mayoral tindrà una plantilla una mica curta –divuit jugadors– per afrontar un repte com l’ascens, encara que la idea és comptar amb el filial, que milita a Tercera Catalana, per completar les convocatòries i, al seu torn, promocionar juvenils de l’Escola Baix Segrià perquè vagin debutant amb el segon equip amateur. “És cert que anem curts d’efectius, però la filosofia del club és aquesta i la defensarem. Crec que si ens respecten les lesions podem fer una bona temporada i ser als llocs de dalt de tot lluitant per l’ascens que, d’entrada, és el nostre objectiu”, va reconèixer Mayoral.

L’equip presenta aquesta temporada fins a set novetats, gairebé la meitat d’elles –tres– procedents del Benavarri, de la Preferent Aragonesa.

L’equip compta amb jugadors amb experiència i es completarà amb membres del filial.

L’equip compta amb jugadors amb experiència i es completarà amb membres del filial.SEGRE

tracking