FUTBOL PRETEMPORADA

Victòria de la segona unitat del Balaguer

A la imatge, l’onze inicial que Edu March va posar en joc ahir al camp del Linyola.JOAN BOVÉ

Un Balaguer ple de juvenils i jugadors del seu filial, l’Artesa de Segre, va guanyar ahir per la mínima (1-2) el Linyola, de Segona Catalana. Els rojos es van avançar als tres minuts amb un gol de Putxi, una jugada en la qual el porter local Roca es va lesionar. La primera meitat va discórrer amb domini balaguerí però que no es va traduir en el marcador. A la segona, Putxi va estar a prop del doblet però va enviar la pilota al pal (m. 51), mentre que el Linyola va empatar en la seua millor ocasió, obra de Barbero. Al tram final, Genís va tornar a avançar el Balaguer, que al final es va emportar la victòria gràcies al porter Xavier, que va aturar un penal al local Alpha al minut 86.