SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Derrota amb els suplents

Un Lleida ple de jugadors del filial va caure merescudament davant del Deportivo Aragó || A la segona meitat, Joel Huertas, que va ser el millor dels d’Albadalejo, va liderar la reacció lleidatana

Joan Vicente, agafat per un jugador del Deportivo Aragó, en una acció del partit d’ahir.

Joan Vicente, agafat per un jugador del Deportivo Aragó, en una acció del partit d’ahir.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un Lleida farcit de suplents i jugadors del filial va encaixar ahir la segona derrota –i a més, consecutiva– de la temporada, davant d’un Deportivo Aragó (3-1) que, tret del porter titular convocat pel primer equip per disputar el Memorial Carlos Lapetra, va alinear tota l’artilleria, la mateixa que visitarà el Camp d’Esports d’aquí a quinze dies en el primer partit dels de Gerard Albadalejo al Camp d’Esports a la Lliga. La derrota del Lleida a Ricla va ser merescuda i es va forjar en un desastrós primer temps en què el pla B dels blaus, ahir una altra vegada de groc, no va funcionar en absolut amb una defensa dubitativa, un centre del camp sempre a mercè dels aragonesos i un atac inexistent.

De fet, abans del minut 20, el Lleida ja havia encaixat dos gols. Als cinc minuts, un servei de banda mal defensat va acabar en un clar penal de Marcel a Aparicio, que aquest no va desaprofitar (1-0). I poc després Rubio (19’), que dos minuts abans havia fallat una magnífica assistència de Forcén, tornava a batre Diego Rivas en una bona rematada des de l’interior de l’àrea (2-0). El Lleida només va reaccionar amb una caiguda a l’àrea d’Enric Bosch (27’) que va poder ser penal i en una rematada de Joel Huertas (34’) –l’únic que va mantenir viu l’equip a la desfeta del primer període–, que va sortir fregant el pal. També la va tenir el Deportivo Aragó en un xut de Forcén (29’) que va sortir vorejant el travesser. Tot just començar el segon temps, l’Aragó va sentenciar amb el 3-0 de Jaime, que va creuar la pilota lluny del desesperat Diego Rivas (48’). A partir d’aquí, amb els canvis, es va anar trencant el joc, amb arribades a una i altra àrea, destacant el partidàs de Joel Huertas. De fet, va protagonitzar tot el joc ofensiu del Lleida amb una rematada alta (51’), una falta directa que va anar al travesser (75’) i una altra en què va obligar el porter local, Aarón, a lluir-se (88’). Abans havia donat l’assistència de gol a Enric Bosch (3-1, 54’) per maquillar la derrota. Per cert, el del planter Bosch va fallar el gol més fàcil de la pretemporada al minut 68, a l’enviar fora una pilota a porteria buida i sense cap tipus d’oposició.

El Deportivo Aragó també va tenir la seua al 73 a rematada de Júnior que, amb el porter Diego Rivas ja batut, va treure sobre la línia Pau García. Rivas va tornar a lluir-se, al minut 77, amb una espectacular aturada a rematada de Forcén, el millor jugador sobre el camp dels aragonesos.

El Lleida tancarà la pretemporada amb un últim amistós dimarts a les Borges, a la festa de celebració del centenari de la fundació del conjunt de les Garrigues.

Albadalejo: “Hem anat de menys a més i hauríem pogut empatar”Gerard Albadejo, tècnic del Lleida, va negar que l’alineació d’ahir obeís al fet de no voler donar pistes al Deportivo Aragó, ja que els saragossans seran els primers a jugar com a visitants al Camp d’Esports a la Lliga. “No era aquesta la nostra intenció”, va comentar. “Simplement es tractava de quadrar els minuts de joc als jugadors que hem anat utilitzant aquesta pretemporada.” Pel que fa a la derrota, va assegurar que “hem anat de menys a més. Hem encaixat dos gols tot just començar, en dos pilotes de banda mal defensades i després ja hem anat a remolc. Malgrat tot, a la segona part hem tingut opcions d’empatar”.

Joan Vicente, agafat per un jugador del Deportivo Aragó, en una acció del partit d’ahir.

Joan Vicente, agafat per un jugador del Deportivo Aragó, en una acció del partit d’ahir.CARLES MIRANDA

Joan Vicente, agafat per un jugador del Deportivo Aragó, en una acció del partit d’ahir.

Joan Vicente, agafat per un jugador del Deportivo Aragó, en una acció del partit d’ahir.CARLES MIRANDA

tracking