FUTBOL SEGONA DIVISIÓ FEMENINA

L’AEM cau golejat davant un Barcelona molt superior

Les jugadores dels dos equips van posar juntes ahir al camp de les Preses.

Les jugadores dels dos equips van posar juntes ahir al camp de les Preses.PACO LARGO

L’AEM va sucumbir al segon amistós de pretemporada davant d’un FC Barcelona molt superior i que va demostrar per què és un dels millors equips d’Europa (9-0). L’equip lleidatà va aguantar els primers minuts sense rebre ocasions de gol, però Clàudia Pina va obrir el marcador per a les barcelonines als nou minuts, després d’un error de l’equip de Dani Rodrigo. L’AEM va encaixar el cop i quatre gols més arran d’altres errors defensius. Candela, Irene, Pina i Andronova van deixar el matx resolt al minut 25 amb un marcador de 5-0. Encara arribarien més dianes abans de la mitja part, ja que Candela al minut 36, i Andressa Alves al 43, van fer funcionar el lluminós.

Al tornar del descans, l’AEM va aconseguir equilibrar el xoc malgrat el persistent domini blaugrana. Després d’un parell d’ocasions que no van donar fruit, al minut 76 va arribar el vuitè gol culer, obra de Morató, i Laura, quan faltaven tres minuts per al final del partit, va tancar la golejada.

El Barça, malgrat tenir les baixes de les onze internacionals que van disputar l’Eurocopa, es va imposar en l’aspecte tàctic, tècnic i físic a un AEM que va alinear quatre jugadores del filial i que va aprofitar l’ocasió del partit d’ahir per realitzar algunes proves de cara a l’inici de la lliga el proper 3 de setembre. L’AEM rebrà avui al seu camp a les 18.00 l’Igualada, equip també de Segona divisió, que serà el tercer amistós de preparació per a les jugadores blaves, després dels partits disputats davant de l’Espanyol, amb empat 1-1, i el d’ahir davant del Barça, dos rivals de l’elit.