FUTBOL PRETEMPORADA

L'AEM perd a casa

Va començar dominant i al minut 12 ja guanyava 2-0, però l’Igualada va remuntar al segon temps || Va acusar el cansament del partit contra el Barcelona

Una acció del partit que van disputar ahir AEM i Igualada al terreny de joc lleidatà.MAGDALENA ALTISENT

L’AEM va perdre aquest diumenge davant de l’Igualada (3-4) en el tercer amistós de preparació, en un partit en el qual es va reflectir el desgast físic de les jugadores locals, que dissabte van jugar contra el Barcelona. A causa d’això, en el quadre local hi havia algunes baixes, per la qual cosa es va donar participació a algunes integrants del filial.

L’equip de Dani Rodrigo va començar el matx amb un domini incontestable, que es va materialitzar en el minut 7, quan Nàdia, de falta directa des de 30 metres, va inaugurar el marcador (1-0). Tot just 5 minuts després, Pixu va culminar una bona jugada de combinació per augmentar la diferència a favor de l’AEM (2-0).

A la meitat del primer temps, va començar a notar-se el cansament en les futbolistes blaves, circumstància que va saber aprofitar l’Igualada per recuperar terreny i aconseguir retallar distàncies en un contraatac finalitzat per Mariona (2-1). En el minut 28, quan tan sols n’havien transcorregut 3 des del gol anterior, Mariona va empatar (2-2) en una jugada pràcticament calcada.

L’Igualada hauria pogut anat al descans amb el marcador a favor seu, ja que va errar un penal. Per part de l’AEM, Pixu també va desaprofitar una ocasió per posar el seu equip davant. A la represa, Marina va superar de vaselina Nerea després d’un error defensiu per posar l’Igualada al davant (2-3).

En el minut 73, novament Marina va aconseguir el quart gol per al seu equip en una jugada molt similar a l’anterior, amb error defensiu de l’AEM (2-4). A falta de 7 minuts del final, una jugada de combinació a l’àrea visitant la va culminar Jordina entrant en diagonal cap a l’àrea petita (3-4).

L’AEM disputarà el seu últim amistós el dia 27 a Vilafranca davant de l’equip local.