SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Messi encara no ha renovat

Jordi Mestre diu que la renovació “pinta molt bé” i que el sorprendria que Leo no rubriqués l’acord || Va afegir que no li consta que existeixi una campanya demanant la dimissió de Bartomeu

Paulinho firma autògrafs durant la presentació oficial com a jugador blaugrana.

Paulinho firma autògrafs durant la presentació oficial com a jugador blaugrana.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jordi Mestre, vicepresident esportiu del FC Barcelona, va admetre ahir que no hi ha acord total amb Leo Messi per a la renovació, i si bé va manifestar que “pinta molt bé”, va dir que encara s’hi està treballant i que el sorprendria que finalment no hi hagués acord ni firma. “La renovació de Leo és un tema que tenim claríssim i fa temps que el treballem. Pinta molt bé i em sorprendria molt que al final no duguéssim a terme la firma”, va assenyalar ahir. Prèviament, el vicepresident del club va manifestar que la renovació és un tema que s’ha parlat amb Messi i el seu entorn i que hi ha acord a falta de la firma, tot i que les seues paraules van deixar entreveure que encara no estaria segellat. “És tot correcte a falta de la firma”, va dir.

Amb aquest matís, que es continua treballant actualment i que no hi ha firma, Mestre va desmentir el president Josep Maria Bartomeu. “L’important és que Leo seguirà quatre anys més i podrem disfrutar del seu futbol. Era el seu desig i el nostre”, va dir el president. Mestre també va afrontar ahir els dubtes sobre la sortida de Neymar per 222 milions d’euros, malgrat que va manifestar, uns dies abans, que estava segur al 200 per cent que es quedava. “Me’n van faltar 22, eh? No anava tan mal encaminat. Penedir-me’n, no. Al juny no hi havia cap indici que Neymar marxés. Però al veure que no es definia, vam començar a tenir dubtes i jo ja havia dit que al 200% es quedava”, va assenyalar. D’altra banda, va negar que hi hagi una campanya demanant la dimissió de Bartomeu. “No em consta. Hi ha hagut moments millors en el mandat, però que tinguin paciència. Se segueix treballant, tenint esperances”, va afegir.

El brasiler va admetre que durant l’etapa a la Xina ha recuperat la confiança en el seu futbol

El central, amb una sobrecàrrega a l’adductor, és dubte per al partit de diumenge davant el Betis

Malgrat reconèixer que va tenir dubtes quan es va parlar de l’interès del Barça, va dir que no ho va pensar dos vegades per acceptar l’oferta. “La resposta és molt fàcil, el Barça. És veritat que al principi tenia algun dubte, però era perquè a la Xina era molt feliç i hi vaig recuperar la confiança i vaig guanyar títols. Qui em coneix sap pel que he passat per arribar aquí i ho demostraré amb grans partits i ajudant a guanyar títols”, va dir. Paulinho, de 29 anys, va manifestar que jugarà on faci falta. “Sempre he jugat molt avançat, m’agrada jugar a prop de l’àrea. Aquesta és la meua mentalitat, però ajudaré on faci falta, si he de jugar més en defensa ho faré.”

Luis Suárez estarà un mes de baixa després que les proves mèdiques ahir confirmessin que pateix una distensió a la càpsula posterior del genoll dret. L’uruguaià, que es va lesionar al Bernabéu, es perdrà els compromisos de Lliga contra el Betis, l’Alabès i l’Espanyol i potser també el del Getafe, el primer després de l’aturada per seleccions que es durà a terme al setembre.

A més, també arrossega problemes físics Gerard Piqué, en aquest cas per una sobrecàrrega a l’adductor de la cama esquerra. El central, que es va retirar lesionat davant del Madrid, no està descartat per al partit de diumenge davant del Betis.

Piqué va reconèixer que l’equip no passa un bon moment, però va afegir que s’han de recompondre per començar el campionat de lliga de la millor manera.

“No estem al nostre millor moment, ni com a equip ni com a club. Hem d’estar al més junts possible i remar cap endavant. Hem de conviure amb la derrota, acceptar que el Madrid és millor, i ara més que mai hem d’estar junts. No és qüestió nostra. Hem de dedicar-nos a jugar. Això és molt llarg i hi ha marge de millora. Però en els nou anys que he estat aquí és la primera vegada que em sento inferior al Madrid. És cert que han guanyat la Lliga de Campions, però no fa gaire vam venir aquí i vam guanyar”, va afegir el defensa blaugrana després de la derrota de dimecres contra el Reial Madrid.

“Ens hem de quedar amb el nivell que mostrem al Camp Nou, on ens van superar amb dos contraatacs. Ells vénen en una millor dinàmica i el partit se’ns va fer una muntanya després d’un gol tan matiner”, va dir Piqué, en al·lusió al gol d’Asensio. Les càmeres de televisió van captar el moment en el qual Piqué va ser substituït, acceptant la superioritat del rival. “Quin bany ens estan fent. Ens estan fent ballar, aquests paios”, va manifestar el blaugrana des de la banqueta del Bernabéu.

tracking