SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida afronta el primer repte

L’equip de Gerard Albadalejo obre avui la Lliga a Badalona (19.00), on l’any passat va arribar la primera decepció || El tècnic té la baixa per sanció de Diego Rivas i del lesionat Bojan

El Lleida obre avui una nova etapa amb Gerard Albadalejo com a primer entrenador, però el mateix objectiu, jugar el ‘play-off’.

El Lleida obre avui una nova etapa amb Gerard Albadalejo com a primer entrenador, però el mateix objectiu, jugar el ‘play-off’.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu 2017-2018 obre avui la Lliga a Badalona (19.00), el mateix escenari on la passada temporada l’equip va patir la primera decepció. Però el Lleida que saltarà avui a l’Estadi Municipal de Badalona té poc a veure amb el del passat curs. El club obre una nova era sota la responsabilitat tècnica de Gerard Albadalejo, un home de la casa que ha adquirit els galons de primer entrenador després d’exercir de segon de Toni Seligrat, Imanol Idiakez i Gustavo Siviero, a més d’entrenador del Lleida B.

Dels onze jugadors que eren a l’equip titular que van iniciar la passada Lliga perdent 1-0 davant del Badalona, només queden Valiente, Max, Noel –està de baixa per lesió– i Cristian Gómez. Dels que van completar la convocatòria segueixen Joel Huertas, Tatis i Albert Alfonso –aquests dos últims en el filial–. En total, només vuit dels divuit que van viatjar fa dotze mesos. El Lleida ha donat setze baixes de la plantilla que l’any passat es va quedar lluny del play-off i, comptant jugadors del planter amb rol de primer equip, ha incorporat disset futbolistes. L’objectiu, el mateix de cada temporada: lluitar per aconseguir un lloc al play-off d’ascens a Segona divisió B, una cosa que el Lleida Esportiu ha aconseguit en tres de les sis temporades que competeix. Inicia ara la setena.

L’equip blau, molt renovat, s’enfronta a un rival que la passada temporada va acabar cinquè

El nou Lleida de Gerard Albadalejo té avui una ocasió perfecta per mesurar el seu potencial. Davant té un equip que en la passada temporada es va quedar fora del play-off en l’última jornada, encara que també els barcelonins s’han renovat molt. Únicament segueixen de la passada campanya vuit jugadors.

Per a aquest primer partit de Lliga Albadalejo té les baixes del porter Diego Rivas, que arrossega un partit de sanció de la temporada anterior, a més de la de Bojan Radulovic, que va rebre un cop davant del Reus el dia del Trofeu Emili Vicente, del qual encara no s’ha recuperat. Noel Carbonell, operat del genoll fa uns mesos, segueix el procés de recuperació. El tècnic s’emporta vint-i-un jugadors i només es queda a Lleida el jugador Arnau.

Si el Lleida afronta el partit amb l’objectiu de buscar la seua primera victòria, el Badalona té la mateixa idea, com explicava ahir el seu entrenador, Manolo González. “És molt important començar guanyant, sobretot a casa”, i del Lleida va dir que “és un rival molt potent, amb una plantilla feta per arribar al play-off, amb diners i fons d’armari”. El tècnic local creu que, per això, el Lleida està “obligat a ser a dalt”.

L’onze inicial més probable que presentarà el Lleida seria el format per David Oliveros a la porteria; Aitor Núñez, Trilles, Eneko i Pumar a la defensa; amb Javi López, Moustapha, Lázaro i Mousa al centre del camp i Jorge Félix i Marc Nierga a l’atac. Si finalment aquest és l’onze inicial, cap d’ells va estar en el de fa dotze mesos, ja que López i Nierga van arribar al club al gener.

tracking