COPA CATALUNYA

El Borges jugarà la final

Després d’una espectacular primera part, l’equip de les Garrigues va patir per endur-se la victòria || Amb aquest triomf els de Lleida jugaran amb el Parets, que va vèncer 0-2 el Marca de l’Ham

El FC Borges es va mostrar molt superior al rival durant la primera meitat i va aconseguir arribar al descans amb un avantatge de 0-2.ÁREA 11

El FC Borges es va classificar per jugar la final de la Copa Catalunya Amateur al vèncer el CF Begues per 2-3 al camp del conjunt del Baix Llobregat, acabat d’ascendir a Segona Catalana. El conjunt borgenc, nou equip de Primera Catalana, va prendre el control del matx anul·lant per complet el rival a la primera meitat. Exemple d’aquesta superioritat són els quinze córners que va provocar el Borges els primers 45 minuts pels dos que va llançar el CF Begues.

Les ocasions per al Borges es van succeir des del minut 10 quan els de les Garrigues van tenir dos oportunitats consecutives que va aturar el porter local. A partir d’aquell moment les ocasions d’anotar per al Borges van anar arribant fins a marcar el primer gol, però l’alegria va durar poc per als visitants, ja que va ser anul·lat per fora de joc.

Va caldre esperar fins al 26 quan Llorenç va rematar amb facilitat la pilota i va posar el 0-1 en el marcador. Poc va tardar a ampliar l’avantatge quan el jugador del Begues, Esteve, va fer gol en pròpia porta. Amb el 0-2 en el lluminós, els del Baix Llobregat van sortir a retallar distàncies abans del descans. El Begues va poder marcar fins en tres ocasions, però la falta de punteria local va permetre al Borges arribar al descans amb avantatge.

A la segona meitat, el Borges va poder sentenciar el duel amb un tret de Piju que va ser rebutjat i hauria pogut acabar en gol a la contra. A partir d’aleshores els del Baix Llobregat van prendre les regnes del partit.

Malgrat el domini local, el Borges va aconseguir el 0-3 que semblava que seria definitiu, però va canviar el rumb del partit i en una rematada, primer, i un penal, després, el Begues va posar el 2-3 a l’electrònic a 10 minuts del final. La bona actuació del porter del Borges va segellar la classificació. El tècnic borgenc, Joan Roca, es va mostrar satisfet, tot i que va admetre que “cal millorar l’actuació de la segona part”.