COPA LLEIDA SEMIFINAL

El Tàrrega, a la final amb l'EFAC

Va eliminar el Balaguer a la tanda de penals || El porter local va ser el jugador més destacat del partit

La UE Tàrrega va tenir opcions d’emportar-se el partit però va haver d’esperar a la tanda de penals.JOAN BOVÉ

En un partit marcat pel color blaugrana, sobretot a la primera meitat, la UE Tàrrega es va classificar per a la final de la Copa Lleida (1-1) gràcies a l’encert des del punt de penal, però sobretot a la gran actuació del porter, Albert Pont, que va ser decisiu tant en la tanda de penals com en diverses accions del partit com les ocasions del davanter del Balaguer, Adrià Fernández, on va evitar que els de la Noguera inauguressin el marcador.

Va ser un partit molt disputat malgrat la diferència de categoria entre els dos equips. Cada meitat va ser dominada per un conjunt. La primera part va ser per a la UE Tàrrega i la segona, per al Balaguer. Malgrat el domini blaugrana durant els primers 45 minuts, les primeres ocasions del matx van ser per als de la Noguera, que no van poder abatre el porter local.

Després d’aquestes ocasions, el Tàrrega va prendre les regnes del partit per crear ocasions de perill a l’àrea del Balaguer. Primer Enríquez, que va intentar una vaselina que va acabar desviada a córner pel porter del Balaguer, però que va servir com a avís per a la defensa rival i, a cinc minuts del final, una rematada de cap de Sans posava l’1-0 en el marcador.

A la represa, el Balaguer va inquietar més la porteria dels urgellencs encara que sense encert, fins que al minut 65 Putxi aprofitava una badada defensiva per empatar el partit i posar l’1-1 al lluminós. A partir d’aquell moment la UE Tàrrega va tornar a prémer l’accelerador i en el minut 85 Sylla va tenir l’ocasió per marcar el gol de la victòria, però el xut va xocar al travesser, cosa que va portar tots dos equips a disputar-se el pas a la final des del punt de penal.

Després d’una primera tanda de penals en la qual els dos equips van aconseguir marcar tres llançaments, els de Jordi Oliveres es van mostrar més eficaços a la segona tanda, i van aconseguir emportar-se la victòria per 2-1 en un partit en el qual el porter local, Albert Pont, es va convertir en l’heroi després d’aturar tres dels llançaments de penal del Balaguer i, per tant, aconseguir la classificació de la UE Tàrrega per a la final. D’aquesta manera, la UE Tàrrega s’enfrontarà a l’EFAC Almacelles, que va derrotar el Lleida Esportiu B, diumenge vinent, 27 d’agost, a Torrefarrera.