SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Canut substitueix Pié en el Cadí per problemes de salut

La plantilla, que comença a entrenar-se demà dimecres, va passar les revisions mèdiques

Yurena Díaz, Macarena Rosset, Mehryn Kraker i Caitlyn Ramírez van arribar ahir a la Seu.

Yurena Díaz, Macarena Rosset, Mehryn Kraker i Caitlyn Ramírez van arribar ahir a la Seu.SEDIS BÀSQUET

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bernat Canut dirigirà el Cadí la Seu en el tram inicial del curs en substitució del tècnic Joan Carles Pié, que se sotmetrà a un tractament mèdic per combatre una malaltia detectada recentment i que l’obliga a guardar repòs. Canut, ajudant de Pié durant les dos últimes temporades, tindrà Pol Salanova com a preparador físic i Xavi Calm en les tasques de fisioteràpia.

El nou tècnic està en contacte permanent amb Pié i el Sedis Bàsquet confia plenament en el treball del jove entrenador, format al club també com a jugador. Canut, de 28 anys, va treballar anteriorment amb Andreu Bou i Miguel Ángel Ortega, i aquest estiu va aprovar el títol de tècnic superior al costat de Pablo Prigioni, Àlex Mumbrú, Jaka Lakovic, Lubos Barton i Boniface Ndong, entre d’altres.

El Cadí la Seu 2017-2018 es va posar aquest dilluns en marxa amb les revisions mèdiques de les jugadores, que seguiran avui, mentre que demà començarà el treball físic i tàctic sobre el parquet del poliesportiu municipal, ja que l’ajuntament de la Seu està reparant el del Palau.

Els deu primers dies de la pretemporada es desenvoluparan de forma íntegra a la ciutat i també en llocs a l’aire lliure que serviran a les jugadores per oxigenar-se. Pel que fa a la temporada anterior, repeteixen quatre de les jugadores amb les quals el Cadí es va quedar a les portes del play-off pel títol de la Lliga Femenina.

En aquest sentit, continuen en el projecte les escortes Andrea Vilaró i Marta Montoliu i les pivots Georgina Bahí i Nogaye Lo. A més a més, el conjunt de l’Alt Urgell s’ha reforçat amb Yurena Díaz (Campus Promete), Macarena Rosset (Marghera), Mehryn Kraker (Universitat de Wisconsin-Green Bay), Ariadna Pujol (Universitat del Sud de Florida), Caitlyn Ramírez (Universitat Troy) i Shereesha Richards (Zamarat).

El primer partit de la pretemporada per a l’equip urgellenc serà el 2 de setembre, a la localitat francesa de Pamiers, on s’enfrontarà al Tolosa. La presentació oficial serà al Palau d’Esports el 16 de setembre, contra el Tarbes, de la màxima categoria francesa, mentre que el Cadí disputarà el dia 24 la final de la Lliga Catalana a Reus contra el guanyador del Girona-Sant Adrià.

tracking