SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida cobrarà 30.000 € pel traspàs de Doncel

El jugador ha firmat amb l’Espanyol per dos temporades per jugar al filial de Tercera || “Aquí he crescut com a persona i com a jugador”, afirma

Doncel, ahir a les instal·lacions del RCD Espanyol, després de firmar per dos temporades.

Doncel, ahir a les instal·lacions del RCD Espanyol, després de firmar per dos temporades.RCD ESPANYOL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va tancar ahir, després de diverses setmanes de negociacions, el traspàs de Carlos Doncel al RCD Espanyol, pel qual s’assegura ingressar un mínim d’entre 30.000 i 35.000 euros. Doncel, que ha estat dos temporades al Lleida i al qual li’n quedaven dos més de contracte, ha firmat per dos campanyes amb el club blanc-i-blau per incorporar-se al seu filial, l’Espanyol B, que juga a la Tercera divisió.

El Lleida ha inclòs en l’operació diverses variables que li permetrien ingressar més diners. Així, percebrà una quantitat determinada si Doncel arriba a debutar amb el primer equip i li correspondrà un percentatge en el cas d’un possible futur traspàs a un equip de categoria superior.

Així mateix, en el cas que la seua pròxima destinació fos un equip de la mateixa categoria que el Lleida, el club blau tindria una opció preferencial per recuperar-lo. El Lleida, en qualsevol circumstància, s’assegura ingressar una quantitat mínima que oscil·la entre els 30.000 i els 35.000 euros.

El Lleida no descarta un nou fitxatge abans que es tanqui el mercat i busca un jugador que aporti gol

El jugador va explicar ahir que afronta “amb molta il·lusió” aquesta nova etapa. “Encara que ha estat un procés llarg, el Lleida ha donat facilitats perquè pogués sortir i ara del que tinc ganes és de començar a competir.” Va afegir que “em van fer una proposta que em va atreure. L’Espanyol és un bon club i em venia de gust aprofitar aquesta oportunitat”.

Doncel també es va mostrar agraït al Lleida. “Ha estat una etapa molt bona en la qual he crescut molt com a jugador i com a persona. Ha estat una experiència molt bona i dos anys excel·lents amb gent molt professional.” Va agrair també a l’afició del Lleida “tot el suport d’aquests dos anys i tant de bo que puguin veure l’equip on realment es mereix: a la Segona divisió A”.

Després de la marxa de Doncel, ja prevista, el Lleida no dóna per tancada la plantilla. La intenció és esperar fins a l’últim moment i l’objectiu seria incloure un davanter golejador, no necessàriament un nou.

En el pla esportiu, la plantilla, després de debutar a la Lliga amb un bon empat al camp del Badalona (1-1), tindrà avui jornada de descans. Aquest dilluns, hi va haver sessió de recuperació i l’equip tornarà al treball demà per començar a preparar el debut al Camp d’Esports.

Serà diumenge, a les 20.00 h, rebent el Deportivo Aragón, el filial del Saragossa. L’equip aragonès es va estrenar a la Lliga amb una derrota al seu camp davant d’un altre filial, el València B, davant del qual va perdre per 0-2.

En un altre ordre de coses, jugadors de la plantilla estan enviant vídeos d’ànim a Sergi, el nen que es va accidentar al tirar-se a una piscina i a qui Jorge Félix va dedicar el seu gol diumenge passat.

tracking