FUTBOL FASE PRÈVIA

El Sevilla pateix però s’aconsegueix classificar per a la Champions

Gràcies a l’1-2 del partit d’anada a Turquia

Edin Visca, autor del segon gol dels turcs, es disposa a xutar davant del sevillista Sergio Escudero.EFE

El Sevilla va accedir ahir a la fase de grups de la Lliga de Campions a l’empatar (2-2) amb el Basaksehir a la tornada de l’eliminatòria, tot i que els andalusos van patir molt per aconseguir-ho, ja que els turcs van apretar fins al final i fins i tot van enviar un xut al pal en el 90. El Sevilla no va estar fi en un primer temps en què l’equip turc es va avançar als 17 minuts per mitjà d’Elia. Va notar aquest cop davant d’un Basaksehir que no va crear més perill real. A la represa, el conjunt sevillista es va refer. L’1-1 va arribar després d’una centrada magnífica al segon pal de Navas, el millor de l’equip, que va rematar de cap Escudero. La tranquil·litat a priori per als locals va arribar a un quart d’hora del final, quan Nolito va fer diverses retallades al caire de l’àrea i va centrar Ben Yedder, que va afusellar Babacan (2-1). Els turcs havien de marcar dos gols per seguir vius i, tot i que el Sevilla va tenir una altra opció que no va aprofitar Nolito, van ser els turcs els que se’n van anar amb tot a l’atac i van empatar a set del final, amb un xut amb l’esquerra de Visca a l’àrea. L’equip turc va fregar el 2-3 en una falta al pal d’Emre. Al final, empat i classificació, amb patiment, per al Sevilla. També es van classificar per a la fase de grups Celtic, Maribor, Nàpols i Olympiacos.