SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Crisi entre jugadors i directiva al Barcelona

El club, molest amb les fotos amb Neymar, encara que no hi aprecia mala intenció

Douglas, Suárez, Messi, Piqué, Neymar, Alves i Rakitic, en una altra de les fotos que els jugadors van penjar a les xarxes socials.

Douglas, Suárez, Messi, Piqué, Neymar, Alves i Rakitic, en una altra de les fotos que els jugadors van penjar a les xarxes socials.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les fotografies que els jugadors del Barcelona van penjar dimarts a les xarxes socials, en les quals Messi, Luis Suárez, Piqué i Rakitic apareixien acompanyats per Neymar, han engrandit la crisi que hi ha entre la plantilla i la directiva blaugrana. Des del club, s’admetia ahir que les fotografies han sabut molt greu a l’entitat, ja que van aparèixer poques hores després que el club anunciés una demanda contra Neymar, en la qual li reclama uns 26 milions d’euros, que corresponen al primer pagament de la prima de renovació, a més d’uns altres 8,5 com a indemnització per danys i perjudicis.

Aquest front és un més dels molts que té oberts el club i que des dels despatxos no és capaç de tancar. La marxa de Neymar va ser un cop dur i l’entitat va a la deriva buscant amb qui pot substituir-lo. Per aquest motiu, el fet que apareguessin pesos pesants amb el brasiler, després d’una reunió a la qual també va assistir Dani Alves, ha sabut molt greu. Tanmateix, fonts del club descarten que hi hagi mala intenció. Els jugadors es van ajuntar aprofitant el seu dia lliure per celebrar l’aniversari del fill de Neymar, Davi Lucca.

La plantilla va organitzar ahir el dinar de germanor per integrar els nous i també hi va anar Valverde

La mala relació entre directius i jugadors es va agreujar després que el mànager de l’àrea de futbol del club, Pep Segura, critiqués Piqué per l’autogol que es va marcar davant del Reial Madrid, a la Supercopa, la qual cosa, segons ell, va ser decisiva en el resultat final. Sergio Busquets va sortir en defensa del seu company i va criticar Pep Segura.

La plantilla va celebrar ahir el tradicional dinar de principi de temporada per donar la benvinguda als nous jugadors, Semedo, Paulinho i Deulofeu. A aquest dinar, celebrat en un restaurant de Gavà, va assistir també el tècnic, Ernesto Valverde, que ha mostrat públicament el seu malestar amb la junta, perquè no li dóna els “fitxatges d’acord amb l’exigència” que té el club.

Bartomeu i Messi, que encara no ha firmat la renovació, viatjaran avui junts a Mònaco, l’escenari del sorteig de la Lliga de Campions i on l’argentí és candidat a ser proclamat millor jugador d’Europa.

tracking