El Cervera remunta al Borges en una segona part molt efectiva

Els de les Garrigues van arribar 0-2 al descans

Hi va haver un minut de silenci per les víctimes dels atemptats.

Hi va haver un minut de silenci per les víctimes dels atemptats.ENRIC SETÓ

El Cervera es va imposar aquest dimecres per 3-2 al Borges en un partit amistós de pretemporada en el qual els de la Segarra van capgirar el marcador en una segona part en la qual es van mostrar molt eficaços davant de porta.

Abans de començar el partit es va guardar un minut de silenci en memòria de les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils de la setmana passada. El Borges va aconseguir el control del partit en els primers minuts, demostrant que milita en una categoria superior.

Al Cervera li costava arribar a l’àrea visitant i el Borges no plasmava al marcador el control de la pilota. En el minut 29 va arribar el primer gol dels de les Garrigues. Xavi Sánchez va firmar el 0-1. El Cervera va tenir una bona ocasió per empatar amb una falta llançada per Graells al minut 38 que va aturar Monseny. Un gran gol de Pijoan, gràcies a un cop amb l’esquerra que es va colar per l’escaire, va suposar el 0-2 amb què el Borges es va retirar al descans.

A la segona meitat, amb els nombrosos canvis i el cansament acumulat, va baixar el ritme, però va arribar la reacció del Cervera, que va saber aprofitar a la perfecció les ocasions. Condal va retallar distàncies amb l’1-2 en el minut 67 i Graells va empatar en el 75 (2-2). Un nou gol de Josep Oriol Condal al minut 81 va permetre al Cervera emportar-se la victòria.

El Borges tornarà a jugar aquest dissabte a casa, a la final de la Copa Catalunya Amateur davant del Parets.