SEGRE

Futbol

El Lleida dedicarà una estàtua en forma de 7 a Antoni Palau

La instal·laran al nou accés número set del Camp d’Esports

El Lleida dedicarà una estàtua en forma de 7 a Antoni Palau

Palau horitzontalLleida Esportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu ha decidit retre homenatge al jugador lleidatà Antoni Palau, que va morir de forma inesperada el passat 27 de juny. Ho farà posant el nom del mític exfutbolista de la UE Lleida al nou accés número 7 del Camp d’Esports, on, a més, s’instal·larà una escultura amb la forma del 7, dorsal que Palau va lluir durant la seva etapa al club lleidatà.

Palau va ser un dels herois de l’ascens a Primera Divisió l’any 1993 i el segon jugador amb més partits disputats amb la samarreta blava en 15 temporades entre 1981 i 1996.

El club ha avançat aquest dijous que a finals de setembre es farà la presentació d’aquest homenatge a Antoni Palau, acte que es portarà a terme en la mateixa porta 7 del Camp d’Esports.

Frederic Simó, l’artista encarregat de l’escultura Frederic Simó és l’encarregat de l’escultura en homenatge a Antoni Palau. Simó és un artesà forjador i serraller que pertany a la tercera generació d’una família de forjadors amb un taller propi a Juneda. L’artista lleidatà es va formar en l’art de la forja entre Lleida i Tàrrega. Allà va estudiar tot el referent a la seva passió, la forja, i els secrets de la matèria primera amb la qual es treballa, el ferro, en tots els seus vessants des dels coneixements més antics fins als més moderns i actuals com el CNC (control numèric).

tracking