BÀSQUET EUROBÀSQUET

La selecció mostra dos cares davant de Bèlgica però acaba guanyant

Pau Gasol intenta desfer-se del belga Pierre-Antoine Gillet.

Pau Gasol intenta desfer-se del belga Pierre-Antoine Gillet.EFE

La selecció espanyola va alternar ahir el millor bàsquet de la gira de preparació per a l’Eurobàsquet amb un tercer quart per oblidar contra una Bèlgica que, després d’anar perdent per 24 punts, es va arribar a situar a només 4 i va espantar els homes de Scariolo (72-88). En el sisè partit de la Ruta Ñ es van veure les dos cares d’un equip que va ser capaç d’arrasar el combinat belga en uns 23 primers minuts per emmarcar, però al qual una apagada de grans dimensions després del descans va poder costar-li la victòria. La gran actuació dels germans Hernangómez, amb 20 punts de Willy i 14 de Juancho, va ser la millor notícia per a una selecció que va continuar afinant la posada a punt en un xoc que va servir a Scariolo per continuar provant diferents solucions tàctiques, especialment en la posició de base. Demà, Espanya s’enfronta a Lituània.