SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Oliveros: “És imprescindible fer-nos forts a casa”

La plantilla anima l’afició a donar-los suport en l’estrena al Camp d’Esports

Onze inicial amb el qual el Lleida va debutar a la Lliga al camp del Badalona.

Onze inicial amb el qual el Lleida va debutar a la Lliga al camp del Badalona.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jugadors del Lleida admetien aquest dimecres la importància que dóna la plantilla al fet de mostrar-se sòlids a casa, mentre que animen l’afició perquè diumenge donin suport a l’equip en el seu debut de lliga al Camp d’Esports. El Lleida rebrà el Deportivo Aragón, filial del Saragossa, a les 20.00 hores.

El porter David Oliveros, que va ser titular diumenge a Badalona, va admetre que “és imprescindible fer-nos forts a casa”. Oliveros va fer una crida a l’afició. “Diumenge és el nostre primer partit a casa i esperem que vingui gent a donar-nos suport i puguem sumar els tres punts.”

També demanava suport a l’afició Carlos Lázaro. “Com més gent vingui, molt millor. A tots els jugadors ens motiva més un camp ple i afrontem el debut amb la il·lusió que cada vegada vagi venint més públic al camp”, afegia.

Els dos futbolistes feien una valoració positiva de l’estrena a la Lliga, saldada amb un empat (1-1) al camp del Badalona. “Sí que hauríem pogut guanyat”, valorava Oliveros, “però tenint en compte que era un camp difícil, el d’un equip que es va quedar a les portes del play-off i que vam començar perdent, crec que el punt té un sabor positiu”.

Lázaro, per la seua part, explicava que “tot el que sigui sumar fora sempre és bo. I encara més un partit que has començat perdent. L’equip va estar bé, vam fer una segona part molt bona i vam anar a buscar el partit. Guanyar diumenge farà encara més bo aquest punt”.

Tots dos resten importància al partit que van jugar en pretemporada Lleida i Deportivo Aragón, amb triomf aragonès per 3-1. “Veníem de jugar al Mini, hi va haver moltes rotacions i nosaltres vam amagar bé les nostres cartes. Ells sí que van fer un onze més semblant al de la Lliga”, assenyala Oliveros. “Va ser un partit en el qual es van repartir minuts entre la gent. No serveix gaire per treure conclusions”, afegia Lázaro.

D’altra banda, l’Associació Protectora de Gats de Carrer, Progat, serà present diumenge al Camp d’Esports. Aquesta organització, que vetlla per millorar la convivència entre ciutadans i gats, col·locarà una caseta al costat de la botiga del club per explicar la seua activitat.

tracking