El Balaguer empata i s’endú el I Trofeu Dani V del Palau d’Anglesola

Va remuntar un 2-0 a l’equip del Pla d’Urgell

Formació inicial del Balaguer, ahir al Palau d’Anglesola.

Formació inicial del Balaguer, ahir al Palau d’Anglesola.J. BOVÉ

El Balaguer va empatar ahir 2-2 al Palau d’Anglesola, resultat que li va permetre adjudicar-se el primer Trofeu Dani V, organitzat pel club local en memòria del seu jugador Daniel Farré, mort en un accident. El Balaguer, amb un onze inicial sense gaires dels seus teòrics titulars, va haver de remuntar un 2-0 a un Palau que va dominar per complet la primera part.

L’equip local va sortir al partit amb més determinació i ganes, la qual cosa li va permetre tenir la possessió de la pilota, el control del joc i ocasions de gol. Albert Cos en va tenir dos de molt clares als minuts 22 i 31, abans de marcar l’1-0 al minut 45, resultat amb què es va arribar al descans.

Text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text

La segona part va començar amb la mateixa tònica i fruit d’això va arribar el segon gol del Palau d’Anglesola. Kiri va marcar el 2-0 al minut 55, la qual cosa va fer reaccionar el Balaguer. L’equip de la Noguera va millorar amb l’entrada de Peque, que va aportar un aire més ofensiu. Va ser el mateix Peque el que va marcar el 2-1 al minut 59. Amb el joc més equilibrat i l’equip local acusant l’esforç de la primera meitat, el Balaguer es va atansar més a la porteria local i així va arribar el 2-2, marcat per Isaac al minut 74, al transformar una gran centrada de Peque. Va poder el Balaguer endur-se la victòria, però Genís va errar un llançament de penal.

Al final, amb el 2-2, no hi va haver llançament de penals i l’equip local va tenir la deferència de fer entrega del Trofeu al Balaguer, per la seua condició de visitant.