SEGRE

HOQUEI PRETEMPORADA

Vila-sana obre el gran any

L’equip del Pla d’Urgell debutarà aquesta temporada a l’OK Lliga femenina amb la permanència com a objectiu || Amb un pressupost de 140.000 euros, el club busca 170 socis per quadrar-lo

Plantilla del CP Vila-sana que va iniciar ahir la pretemporada per preparar el debut a l’OK Lliga femenina.

Plantilla del CP Vila-sana que va iniciar ahir la pretemporada per preparar el debut a l’OK Lliga femenina.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El CP Vila-sana va obrir ahir, amb l’inici dels entrenaments, una temporada històrica, la del debut a l’OK Lliga femenina, un repte que ha obligat el club del Pla d’Urgell a incrementar el pressupost des dels 40.000 euros de la passada campanya fins als 140.000. “És una temporada històrica que afrontem amb molta il·lusió”, explica Ramon Porta, president de l’entitat. “Comença una etapa nova al club i l’encarem amb la màxima professionalitat. L’objectiu és mantenir la categoria dels nostres dos primers equips, l’OK Lliga i la Nacional Catalana.”

“Hi ha prou plantilla per assumir l’objectiu de salvar-nos. És el primer any a la màxima categoria i a partir de l’any que ve ja veurem fins on podem aspirar”, afegeix Jordi Capdevila, entrenador i director esportiu del club. “Afrontem la temporada amb moltes ganes, ha costat molt arribar fins aquí”, reflexiona. Del pressupost de 140.000 euros, el club ja en té coberts uns 90.000, explica Porta. “Al setembre posarem en marxa una campanya de captació de socis. És la primera vegada que tindrem socis”, afegeix. “Si arribem a 170 socis ja ens sortiran els números”, diu el president. El club posarà a la venda el carnet de soci a 60 euros, encara que, com explica Porta “totes les persones vinculades al club, incloses les jugadores, podran tenir un carnet per a tota la família per 60 euros. També hem demanat a les jugadores i jugadors que intentin aportar tres socis cada un”. L’ascens a l’elit suposa la necessitat de millores al pavelló, amb el canvi d’il·luminació i arranjaments a les portes d’emergència. “Ja s’ha adjudicat per 90.000 euros i per a l’11 de setembre estaran acabades.”

L’ajuntament ja ha adjudicat les obres de remodelació del pavelló, que costaran 90.000 euros

La plantilla la integren Anna Ferrer, Ana Carazo i Leyre Fernández com a porteres; Maria Porta, Mar Franci, Laia Cid i Aldana Italia en defensa i les atacants Victoria Porta, Laura Porta, Silvia Cadreche, Marta Vieira i Meritxell Aldana. “La idea és que hi hagi jugadores que donin suport al segon equip”, afegeix Capdevila.

Per la seua banda, l’argentina Gimena Ortiz no es reincorporarà a l’equip. Malgrat que abans de tornar al seu país per a les vacances totes dos parts van acordar la seua renovació, desacords d’última hora ho han impedit.

Una altra novetat de cara a aquesta temporada són els aspectes nutricionals, ja que des del club se’ls marcarà el règim alimentari. El Vila-sana també ha llogat dos pisos en els quals residiran set jugadores que són de fora.

El primer partit serà la final de la Supercopa el 10 de setembreEl CP Vila-sana té programats cinc partits de preparació, abans d’obrir la Lliga davant del Reus el proper 14 d’octubre. El primer d’aquests partits serà el 10 de setembre a Taradell, amb la disputa de la final de la Supercopa Catalana, en la qual tindrà com a rival el Mataró.

Plantilla del CP Vila-sana que va iniciar ahir la pretemporada per preparar el debut a l’OK Lliga femenina.

Plantilla del CP Vila-sana que va iniciar ahir la pretemporada per preparar el debut a l’OK Lliga femenina.JOAN GÓMEZ

tracking