SEGRE

MOTOCICLISME

Màrquez, pole de rècord a Silverstone

És la quarta consecutiva i supera Rossi i Crutchlow

Marc Màrquez.

Màrquez suma la seua cinquena millor classificació de l'any i bat les Ducati

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot de MotoGP Marc Màrquez (Repsol Honda) va volar a Silverstone aquest dissabte per aconseguir una pole rècord en el Gran Premi de la Gran Bretanya, amb la qual buscarà consolidar el seu lideratge, per davant de Valentino Rossi (Yamaha) i Cal Crutchlow (Profunda).

El líder del Mundial va sumar la seua quarta pole consecutiva amb el rècord de la pista anglesa (1:59.941). El de Cervera va trobar el camí aprofitant les bones condicions en la pista per ser l’únic en baixar dels dos minuts i es va convertir en el rival a batre en el repartiment dels punts aquest diumenge.

Tant Rossi com Crutchlow també van millorar el rècord de la pista fins que el va polvoritzar l’espanyol. Amb 16 d’avantatge en la general sobre el segon, un Andrea Dovizioso (Ducati) que sortirà sisè, Márquez buscarà un cop a la taula.

Tanmateix, Rossi, que es va descartar per a la lluita pel Mundial, va demostrar seguir més que visc amb la força que li va faltar al seu company Maverick Viñales (Yamaha).

Viñales, que no guanya des del mes de maig a Le Mans, arriba a terra anglès obligat a recuperar terreny amb el defensor del títol. Tanmateix, des de la quarta posició, haurà d’enganxar-se al capdavant amb una bona sortida.

Mentrestant, Jorge Lorenzo (Ducati), que per primera vegada aquesta temporada va ser el més ràpid en un entrenament (FP4), sortirà en cinquena posició. Un Dani Pedrosa (Repsol Honda) que va accedir a la Q2 des de la Q1 només va poder ser setè.

tracking