SEGRE

TRIATLÓ DE MUNTANYA I INTERNACIONAL

Doble cita a Balaguer

Va acollir ahir l’11a edició del triatló de muntanya amb 150 participants || La festa es tanca avui amb el triatló internacional, amb proves més exigents

Una de les proves va ser el recorregut nadant pel pantà de Sant Llorenç.

Una de les proves va ser el recorregut nadant pel pantà de Sant Llorenç.JOAN BOVÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Prop de cent cinquanta participants es van citar ahir en l’11a edició del triatló de muntanya de Balaguer, en la primera jornada d’un cap de setmana en el qual el triatló s’ha convertit en l’esport rei a la capital de la Noguera. El circuit d’ahir constava de tres modalitats: 750 metres nadant, 21 quilòmetres en bicicleta i 5 quilòmetres de carrera a peu. En la prova va destacar la baixa temperatura del pantà de Sant Llorenç, a més de la duresa del circuit de BTT.

En categoria masculina, Aleix Sierra, del CE Balaguer, es va imposar amb un temps final d’1:37:21, seguit per Jordi Montraveta, del CN Montjuïc, amb un temps total d’1:41:41. En tercer lloc va finalitzar Albert Torres, del CN Reus Ploms.

En dones, va vèncer Aina Picas, del CN Reus Ploms, amb un temps de 2:17:40, seguida de la lleidatana Anna Vallverdú, del CE Tri 4.40, que va completar el circuit amb 2:24:21. Després d’elles, va arribar Andrea Marsal, del Cambrils, amb un temps final de 2:26:10.

En la modalitat de relleus, novetat en l’edició d’aquest any, en la qual van participar un total de vuit equips, va vèncer el CE Trevol amb un temps d’1:48:12, seguit del Runner’s Balaguer (2:03:49) i del CN Reus (2:39:47).

Aquest matí tindrà lloc la segona prova del cap de setmana a Balaguer, l’11a edició del triatló internacional, un mig Ironman clàssic al calendari català que consta de 1.500 metres nedant, 90 quilòmetres amb bicicleta de carretera per la Noguera Alta, amb el port de Vilanova de la Sal i l’alt de Fontllonga pels dos vessants, i 20 quilòmetres de carrera a peu a Balaguer. La jornada d’avui comptarà amb més de 200 inscrits i la presència de triatletes vinguts de Catalunya, Aragó i el País Basc.

Una de les proves va ser el recorregut nadant pel pantà de Sant Llorenç.

Una de les proves va ser el recorregut nadant pel pantà de Sant Llorenç.JOAN BOVÉ

tracking