SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

Empat inesperat

El Lleida deixa escapar dos punts en l’estrena al Camp d’Esports malgrat avançar-se en el marcador amb un gol d’Iván Agudo || Un error defensiu en una jugada d’estratègia impedeix el triomf lleidatà

Jagoba s’anticipa a la rematada de Moustapha.

Jagoba s’anticipa a la rematada de Moustapha.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Lleida no va poder oferir als seus aficionats una victòria en l’estrena de lliga al Camp d’Esports, que va registrar una pobríssima entrada, al no passar de l’empat davant d’un Deportivo Aragón que va aconseguir batre Oliveros en la primera rematada entre els tres pals que va ser capaç de connectar en el partit. Fins aleshores, el domini va correspondre sempre als de Gerard Albadalejo, que va treure un onze fins amb quatre novetats en relació amb el que va alinear davant del Badalona. I el cert és que en els primers minuts el Lleida va funcionar molt i bé, sobretot per la banda dreta, que va trobar una autopista davant de la jove i inexperta defensa aragonesa. Aitor Núñez i Iván Agudo desbordaven una vegada i una altra però les centrades no trobaven rematador. De fet Iván Agudo, que després dels seus minuts en el primer partit de Lliga va sortir de titular, ho va intentar amb una bona rematada que va sortir ajustada al pal (10’). Una altra bona centrada seua va acabar en córner i Andriu el va rematar de cap alt (25’). L’Aragón, amagat darrere, només es va estirar en una contra de Rubio, el seu millor jugador, que va desbaratar Oliveros (34’) llançant-se als seus peus. El Lleida va acabar tancant a la seua àrea els visitants però el gol es va resistir. Jagoba (35’) va enviar a córner un bon xut de Nierga i Marcén (36’) va salvar sota pals un cop de cap del davanter lleidatà. Així que, malgrat tenir opcions, 0-0 al descans.

El Lleida va sortir apretant des del començament de la segona meitat. Després d’una rematada d’Iván Agudo va arribar l’1-0, en una innecessària falta de la defensa aragonesa que va acabar amb una assistència de Nierga que Iván Agudo (47’), aquesta vegada sí, no va desaprofitar. I coses del futbol. Quan el partit semblava ja encarrilat va arribar l’empat. Córner contra el Lleida. La defensa no talla bé i Torras, des de darrere, remata de cap superant Oliveros. Els d’Albadalejo van acusar el gol i el tècnic va moure ràpid la banqueta, però l’Aragón estava llançat i va gaudir de dos bones ocasions per avançar-se en el marcador. David Aparicio, en una pèrdua de pilota dels blaus, va enviar una rematada a la base del pal i Carlos Nieto va obligar a lluir-se Oliveros (72’), que encara aturaria, poc després, una altra rematada de Rubio.

El Lleida, traient forces de flaquesa, i amb Javi López, Bojan Radulovic –rebut amb una gran ovació al saltar a la gespa– i Mousa ja sobre el terreny de joc, es va bolcar. La va tenir a les botes Nierga (75’) però el xut amb tota la porteria franca va acabar anant-se’n per sobre del travesser i Jagoba (87’) posaria la mà per enviar a córner un gran cop de cap d’Andriu. Al descompte, amb el matx trencat, encara disposaria el Lleida d’una última ocasió. Una falta directa que Javi López (92’) va enviar fora.

Jagoba s’anticipa a la rematada de Moustapha.

Jagoba s’anticipa a la rematada de Moustapha.ÒSCAR MIRÓN

Jagoba s’anticipa a la rematada de Moustapha.

Jagoba s’anticipa a la rematada de Moustapha.ÒSCAR MIRÓN

tracking