SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

El Llista més ambiciós

L’ICG Software Lleida inicia una temporada amb la plantilla molt renovada i en la qual l’objectiu és la Copa del Rei i Europa || Albert Folguera inicia la novena campanya al capdavant de l’equip

La plantilla del Lleida Llista, que ahir va iniciar la pretemporada a l’Onze de Setembre.

La plantilla del Lleida Llista, que ahir va iniciar la pretemporada a l’Onze de Setembre.JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Amb una plantilla més jove i objectius ambiciosos, l’ICG Software Lleida va posar ahir en marxa una nova temporada en què hi ha hagut molts canvis a l’equip. Albert Folguera estrena la que és la novena temporada al club i en la qual no amaga que la meta és aconseguir la classificació per a la Copa del Rei i tornar a guanyar-se una plaça per a Europa. “Cal fer les coses bé i ser ambiciós”, explicava.

“S’ha rejovenit l’equip i han arribat jugadors que tenen moltes ganes de demostrar coses. Arriba un moment que o es canviaven coses o havia de marxar jo”, admetia.

Respecte a la plantilla de l’any passat, han causat baixa Lluís Rodero i Carlos Trilla, “dos puntals”, com els va definir Folguera, que es van retirar a final de temporada, a banda de Borja López, que ha anat al Vic, i el del planter Roc Llisa, cedit a l’Alcoi perquè “necessita jugar i tenir els minuts que aquí li hauria costat molt”.

L’equip ha incorporat quatre reforços. Són els germans francesos Bruno i Roberto di Bennedetto –que s’incorporaran a mitjans de setembre, perquè estan amb la seua selecció–, César Candanedo (Alcobendas) i Jordi Chichi Creus (Vendrell), del qual Folguera va dir que “feia molt de temps que anava darrere seu i finalment ha pogut venir”. Completen la plantilla els porters Lluís Tomàs i Albert Mola, a part de Joan Cañellas, Deri Mataix, Andreu Tomàs i l’argentí Darío Giménez, que complirà, la seua segona temporada. El tècnic completarà les convocatòries amb jugadors del Júnior.

Aquesta ambició més gran es transforma també en un augment del pressupost, que passa de 200.000 euros a 230.000, ja que l’equip competirà aquesta temporada a la Copa CERS, el sorteig de la qual serà el proper 23 de setembre.

Ahir, en la primera sessió de treball, els jugadors es van sotmetre també a diferents proves físiques i la plantilla té ara sis setmanes al davant per posar-se a punt de cara a la Lliga, que començarà el 8 d’octubre davant de l’Alcoi a l’Onze de Setembre. “Hi ha molta il·lusió”, recalca Folguera.

La plantilla del Lleida Llista, que ahir va iniciar la pretemporada a l’Onze de Setembre.

La plantilla del Lleida Llista, que ahir va iniciar la pretemporada a l’Onze de Setembre.JCMC

tracking