SEGRE

MOTOCICLISME ESPORT DE BASE

La moto serà a Balaguer i Tremp activitat extraescolar

Acord amb el pilot Dani Hernández, que obre escola per a nens a Cellers

Dani Hernández, amb alumnes al campus que va portar a terme al juliol a Cellers.

Dani Hernández, amb alumnes al campus que va portar a terme al juliol a Cellers.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’expilot lleidatà Dani Hernández Mata posarà en marxa al setembre una nova escola off-road per a nens i nenes de 6 a 14 anys a Cellers, a part d’haver aconseguit que sigui activitat extraescolar a Balaguer i Tremp. Hernández, que ha sigut vuit vegades campió de Catalunya entre les especialitats de motocròs i supercròs, a més d’obtenir tres subcampionats d’Espanya, ho farà a les instal·lacions de l’empresa Guaja Aventuras a Cellers (Pallars Jussà). Aquesta escola forma part del projecte Gas Gas

School

of Champions, on es formen futurs pilots, i disposarà de motos elèctriques que, segons Hernández, “són ideals perquè aprengui un nen que puja per primera vegada a una moto, ja que al donar gas no els produirà una acceleració gaire pronunciada i és gairebé com si anessin amb bicicleta”.

La iniciativa d’aquest expilot de Linyola de 32 anys, que desenvolupa, entre altres activitats, la d’entrenador personal, ha despertat l’interès d’ajuntaments com els de Balaguer i Tremp, amb els quals Dani Hernández ja ha assolit acords perquè la seua escola sigui activitat extraescolar durant el curs que començarà ben aviat. “Entrenarem un dia per setmana entre dilluns i divendres. La idea és captar gent nova i que els escolars agafin afició per la moto. Quant a l’escola de Cellers, l’activitat tindrà lloc dos dissabtes al mes i uns altres dos dissabtes els dedicaré a entrenar nens que ja competeixen”, va explicar Hernández, que exerceix com a pilot emprovador de la revista off-road Onboard Magazine. Hernández va acabar de perfilar aquesta escola, que posarà en marxa ben aviat, després de l’exitós campus que va dirigir al juliol en aquestes mateixes instal·lacions del Motor Camp Guaja Aventuras, que allotja un circuit MX Infantil, circuit d’habilitats, crono, servei de bar, dutxes i WC. “No és gens habitual que una escola de motos tingui una seu pròpia”, assenyala Hernández, les classes del qual inclouran teòrica, preparació física i treball tècnic. Vol limitar els seus alumnes a un màxim de quinze perquè, al costat d’ajudants, pugui oferir un ensenyament de qualitat. Les inscripcions poden fer-se a través dels webs de Guaja Aventuras i Gas Gas Motos.

tracking