SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barça, amb el temps en contra

El club espera tancar avui, últim dia en el qual està permès incorporar jugadors, el fitxatge de Coutinho || El Liverpool continua sense cedir, malgrat una última oferta de 160 milions

Dembélé, durant la sessió d’entrenament d’ahir.

Dembélé, durant la sessió d’entrenament d’ahir.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barcelona continua lluitant desesperadament per fitxar el brasiler Phillippe Coutinho. A banda de les reticències del Liverpool, que ahir continuava sense voler vendre el jugador, el club blaugrana juga avui amb el rellotge en contra. El termini per incorporar jugadors s’acaba a les dotze de la nit i ahir seguien sense arribar els anunciats “un o dos fitxatges” que va assenyalar Robert Fernández fa uns dies. Encara que el Barcelona manté diversos fronts oberts, continua centrat en la contractació de Coutinho. Algunes fonts angleses assenyalaven ahir que l’última oferta que el Barcelona havia fet arribar al Liverpool era de 160 milions d’euros. El Liverpool ja va dir el primer dia que no necessitava els diners i, per tant, no tenia la necessitat de vendre i, amb això, està forçant el Barça a fer algun moviment desesperat. Josep Maria Bartomeu ja va escoltar crits de dimissió durant la presentació de Dembélé i sap que, sense nous fitxatges, si els resultats no són bons, la temporada pot ser molt dura.

Una altra de les opcions és la de l’argentí Ángel di María, però el seu club, el PSG, tampoc ho està posant fàcil. El Barça estaria disposat a pagar entre 25 i 30 milions, mentre que el club francès espera una oferta més alta, que el Barça no sembla disposat a fer.

El davanter del Barça ha estat de baixa 15 dies, malgrat que el període era de quatre setmanes

Un altre intent fallit, segons van apuntar diverses fonts italianes, va ser el de la contractació de Paulo Dybala, però la Juve hauria rebutjat una oferta de 160 milions d’euros.

Una altra peça al tauler seria Riyad Mahrez, del Leicester City. En aquest cas, el Barça podria oferir fins a cinquanta milions.

El partit entre les seleccions de l’Uruguai i l’Argentina té una importància crucial, al tractar-se d’un duel directe per ocupar un dels llocs de classificació per al Mundial de Rússia el 2018. Els uruguaians sumen 23 punts i ocupen el tercer lloc de la classificació, mentre que els argentins són cinquens amb 22.

tracking