SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ A

Iván Agudo: “Vull fer-ho bé aquí per arribar a Segona A”

El Lleida presenta Iván Agudo, que ja ha marcat dos gols en tres partits

Iván Agudo, ahir a la gespa del Camp d’Esports, on ja ha marcat dos gols.

Iván Agudo, ahir a la gespa del Camp d’Esports, on ja ha marcat dos gols.JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Iván Agudo (Castelló, 28-6-1993) ha canviat en unes setmanes el Badalona pel Lleida, previ pas per la Cultural Leonesa, que el va fitxar del club barceloní i que ara l’ha cedit al Lleida. Encara que el club lleidatà va presentar ahir el jugador, aquest ja ha participat en els tres partits oficials que ha jugat l’equip –dos de Lliga i un de Copa–, en els quals ha marcat dos gols. Agudo té clar que el seu objectiu és ajudar que el Lleida estigui al més amunt possible i que això l’ajudi a arribar per fi a la Segona divisió A.

“Quan vaig sortir de Badalona, la meua il·lusió era jugar a Segona, però no s’ha donat el cas”, va explicar el jugador. “Vinc ara a un club amb molta història i ho faig amb moltes ganes de fer-ho bé per tornar a tenir l’oportunitat d’arribar al futbol professional”, va afegir.

Agudo, que la temporada passada va jugar al Badalona, arriba cedit per la Cultural Leonesa

Aquesta és la cinquena temporada d’Agudo a Segona B, categoria en la qual ja ha jugat amb el Vila-real B, Ilicitano (dos temporades) i Badalona. A nivell golejador, la passada va ser la seua millor temporada, en la qual va marcar 6 gols. Amb el Lleida va marcar a la Lliga davant del Deportivo Aragón (1-1) i a la Copa va anotar el gol amb què l’equip va eliminar el Melilla (1-0).

Sobre el poc públic que està acudint al Camp d’Esports en aquest inici de temporada, Agudo va dir que “jo he vist aquest camp ple en un play-off i estic segur que l’afició s’enganxarà. Si anem guanyant partits, de segur que il·lusionarem la gent, i això és el que esperem tots: il·lusionar-los”.

Va dir també que veu el Lleida capacitat per lluitar per la part alta. “Sembla que hi ha dos o tres equips que ja ho tenen segur, però ja coneixem aquest grup, és molt igualat i molt difícil. He vingut amb la il·lusió que podem fer alguna cosa bonica aquest any.”

tracking