FUTBOL

L’Actel Lleida s’imposa al Martorell (78-93) en el primer partit de la Lliga Catalana LEB

Karena, màxim anotador del conjunt de Borja Comenge, que ja ha pogut comptar amb Hermet i Marc Martí

L'Actel Lleida s'imposa al Martorell (78-93) en el primer partit de la Lliga Catalana LEBJavi Enjuanes

El Actel Força Lleida s’ha estrenat aquest matí en competició oficial amb un triomf sobre el BC Martorell en la primera jornada de la Lliga Catalana LEB (78-93). Borja Comenge ha pogut comptar amb Hermet i Marc Martí, després de finalitzar la seua pretemporada amb el Saragossa de la Lliga ACB.

El partit ha estat d’un ritme altíssim durant la primera meitat, amb poca intensitat defensiva per ambdues parts i el conjunt barceloní ha estat el que ha pres la iniciativa en els primers minuts, encara que una reacció lleidatana ha permès el 27-33.

En el segon quart ha continuat la tònica anotadora i l’Actel Lleida se n’ha anat al descans amb 60 punts anotats, 13 de Karena i 11 de Martí (48-60).

En la segona meitat han baixat les revolucions i l’Actel Lleida ha vist com el Martorell el posava les coses difícils, especialment des de l’exterior. Tanmateix, els de taronja han controlat la situació a tota hora i han sumat la primera victòria de la temporada.

El pròxim partit dels lleidatans serà dimecres en la pista de l’Osca, mentre que dimecres jugaran contra la Palma a Alguaire.