SEGRE

DEPORTES

Rossi rep l’alta mèdica després de ser operat

Genís Leyva, Ricard Vizcarra i Joan Serret, durant la firma.

Genís Leyva, Ricard Vizcarra i Joan Serret, durant la firma.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Valentino Rossi va rebre ahir l’alta mèdica al ser operat la matinada de divendres d’una fractura de tíbia i peroné soferta mentre s’entrenava amb una moto d’enduro, per la qual cosa seguirà amb la recuperació a casa.

Bangalore

Edu Gasol, que va ser entrenador de porters del Lleida Esportiu, iniciarà una nova etapa en el futbol indi exercint aquesta tasca al Bengaluru, equip de la Superlliga del país asiàtic.

nanjing

La selecció espanyola femenina d’hoquei patins va revalidar ahir la corona mundial al derrotar 7-5 Argentina a la final dels World Roller Games de Nanjing.

alpicat

El Club Hoquei Alpicat ha arribat a un acord per dos temporades perquè la firma de material esportiu Genial Solutions equipi el primer equip, que afronta la segona campanya a Primera Nacional. Genial Solutions aportarà patins, estics, proteccions i la resta del material necessari. En cas d’ascens a l’OK Lliga, es revisarien les condicions econòmiques de l’acord. L’Alpicat obrirà la temporada a Primera Nacional el 14 d’octubre, a la pista del Shum Maçanet.

tracking