SEGRE
La presentació del bus urbà del Força Lleida.

El Força Lleida es promociona al bus urbàItmar Fabregat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Força Lleida ha presentat aquest dilluns el bus urbà que fins a l’1 d’octubre portarà la imatge del club esportiu amb l’objectiu d’apropar la seva campanya d’abonats a la ciutadania.

La campanya es podrà veure a la línia d’autobús L7 que és, segons ha explicat el gerent d’Autobusos de Lleida, Carlos Soldevilla, la línia més llarga i que cobreix un major nombre de barris de la ciutat i, per tant, arriba a més gent i, alhora, concentra el 30% dels usuaris del transport urbà de la ciutat de Lleida.

Les imatges que porta l’autobús són els dibuixos que formen part del cartell de la campanya i que s’utilitzaran durant tota la temporada.

La campanya inclou la informació del proper Trofeu Federòptics Ciutat de Lleida que se celebrarà al Barris Nord el 17 de setembre i que es presentarà a la Paeria el proper 8 de setembre a les 12.00 hores.

El Bus Urbà Força Lleida ha comptat amb la implicació de diverses institucions i empreses com l’Ajuntament de Lleida, Federòptics, Promedios i Autobusos de Lleida SA.

tracking