L’Alcoletge s’endú els punts amb una golejada

Jugadors dels dos equips pugnen per la pilota en una acció del partit d’ahir.

Jugadors dels dos equips pugnen per la pilota en una acció del partit d’ahir.ITMAR FABREGAT

L’Alcoletge es va mostrar insuperable i va firmar davant de l’Alcarràs B una victòria folgada (0-8). No va tardar gaire a trencar-se el partit, ja que quan es complia el primer quart d’hora Florensa va anotar el 0-1. L’Alcarràs B va intentar reaccionar, però qui va tornar a trobar el camí del gol va ser l’equip visitant, amb el 0-2 firmat per Molinos al tall del descans. A l’iniciar-se la segona meitat, l’Alcoletge va acabar de trencar el matx amb el 0-3 de Viladegut i, malgrat l’esforç dels jugadors locals, el duel ja no va tenir color i el marcador va començar a ampliar-se fins al definitiu 0-8, aconseguit per Pifarré al minut 79. L’Alcarràs B mai va tenir opció.