SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

La primera del Lleida B, lluny de casa

Els jugadors del Lleida Esportiu B celebren la victòria aconseguida en el partit d’ahir.

Els jugadors del Lleida Esportiu B celebren la victòria aconseguida en el partit d’ahir.ÁREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un gol de Jordi Martínez quan a penes es complia el primer quart d’hora de partit va ser decisiu i va acabar donant el triomf al Lleida Esportiu B en el primer partit de la Lliga (0-1). Un solitari gol que decantava un encontre competit i molt disputat, però que evidenciava el moment de la temporada en què ens trobem, amb dos equips encara mancats de rodatge i que hauran de treballar encara molt per millorar les seues prestacions en aquesta campanya de la Lliga que acaba de començar.

Ja des del xiulet inicial va quedar clar que la Rapitenca no estava disposada a assumir gaires riscos en l’enfrontament d’ahir, amb poc ímpetu a l’hora d’intentar sortir de la zona de confort. Els locals apostaven per fer-se forts al centre del camp i intentar destruir el joc del rival, al qual van entregar el control de la pilota. Sorprès des de l’inici, el Lleida B va tardar a penes uns minuts a assumir el comandament del matx. Veient l’actitud del rival, estava clar que li tocaria portar el ritme, encara que amb prou feines aconseguien els visitants sortir amb la pilota controlada.

Tanmateix, la sort es va aliar amb els d’Ismael Mariani. En la que va ser pràcticament la primera ocasió de veritable perill, aconseguien avançar-se en el marcador, quan Martínez rematava a la perfecció una bona jugada col·lectiva, establint el 0-1.

Era el minut 16 de partit i el gol del Lleida Esporitu B canviava per complet la decoració, obligant la Rapitenca a sortir a buscar l’empat i permetent, al contrari, que els lleidatans assumissin ara menys riscos i se centressin a fer tasques defensives.

Després del gol, el Lleida B va fer un pas enrere i, encara que va intentar sentenciar el xoc al contraatac, el cert és que amb prou feines va generar ocasions de perill abans del descans.

I a la segona meitat no va canviar res de res. Les cares noves van donar més profunditat a la Rapitenca, que va tenir una bona ocasió perquè es lluís Albert. El Lleida B, per la seua part, ho va intentar en diversos contraatacs i accions a pilota parada, sobretot a través de Borda i Peco, però tampoc van estar encertats en la rematada final i els va tocar patir per poder acabar celebrant la victòria.

Els jugadors del Lleida Esportiu B celebren la victòria aconseguida en el partit d’ahir.

Els jugadors del Lleida Esportiu B celebren la victòria aconseguida en el partit d’ahir.ÁREA 11

tracking